MainTTI

Above&Beyond-haastattelu Tiistain Tanssi-illassa

By April 25, 2008 No Comments

DJ Orion @ Tiistain Tanssi-ilta 29.04.2008
“Without music life would be a mistake.”
-Nietzsche

29.4.2008 YleX:n Tiistain Tanssi-illan ensimmäisellä tunnilla kuullaan brittiläisen Above&Beyondin haastattelu. Above&Beyond on tämän hetken trance-skenen ykkösnimiä ja maailmanlaajuisesti kysytyimpiä artisteja AnjunaBeats 100 -kokoelma-albumin ilmestymisen myötä. Above&Beyond ottaa kantaa trancen tulevaisuuteen sekä paljon puhuttuun Suomi-soundiin ja muistelee omia remix-kokemuksiaan mm. Britney Spearsin ja Madonnan kanssa.

Haastattelun yhteydessä tulossa myös ensimmäinen Tiistain Tanssi-ilta -skaba tälle vuodelle. Yhdelle kolmeen kysymykseen oikein vastanneelle lähtee himmeä levypaketti tuoretta elektronista musiikkia: Uusi Jori Hulkkosen Errare Machinale Est -albumi, DJ Orkidean Metaverse-albumi nimmareilla ja illan teeman mukaisesti AnjunaBeats 100 -tuplakokkari.

Musapuolella ekalla tunnilla Mango, Chris Barratt, Jaytech, Noel Sanger, Oceanlab ja uutislinkeissä Mixmag, Tiesto, Deadmau5, John Digweed.

Tiistain Tanssi-ilta YleX:llä 29.4.2008 klo 21-24.

Photo by Jan Jernmark.

Leave a Reply