DJ Orion (YleX, Finland)
Radio


DJ Orion @ YleX 12.10.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat


October 12th, 2018

View this post on Instagram

Tässä se on! Absence of Facts -lafkan kakkosvinyyli – “Cari Lekebusch & Orion – Foreign Shapes”. Sulkeuduttiin viikonlopuksi Carin kanssa studioon ja saatiin kasaan kolme todella groovaavaa hypnoottista teknoraitaa, joista kaksi on vinyylillä ja kolmas tarjolla diginä. Turha kai sanoakaan kuinka inspiroivaa musasessiot kolmen vuosikymmenen teknoikonin kanssa on olleet – ja tän ulossaaminen 4kk:n Berliinin kesä- ja musaloman päätteeksi on aivan hillittömän siistiä. Tätä ei vielä löydy mistään kaupoista, joten toooodella eksklusiivinen pre-order on räätälöity paremmaksi kuin missään muualla tulee olemaan. Vinyylin yhteydessä saa raidat itselleen myös diginä, mukaanlukien bonusraidan. Oon myös puskenut postikulut niin alas, että itku ei tuu kuin korkeintaan mulla postittaessa ja vinskan matkassa tulee vielä extrahyvää tarrojen ja digidownloadien muodossa. Worth every penny!:) Oli tää sun vinskakokoelman ensimmäinen levy tai se vihoviimeinen jonka takia puoliso menettää hermonsa ja ottaa eron, tää on sen arvoista. Täältä saa: https://absenceoffacts.bandcamp.com/album/cari-lekebusch-orion-foreign-shapes (suora linkki biossa) P.S. Jos ei osaa tai halua ostaa tota kautta niin MobilePaylla onnistuu kans. Silloin vaan privamessagee tulemaan niin heitän speksit.

A post shared by Orion (@juskawendland) on

DJ Orion @ YleX 12.10.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat

🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 UUSI Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. Ruma x Silk City – Piñata (Dj Santtos Bootleg)
14. Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman – Raise Your Hands
13. Zonderling & Don Diablo – No good
12. Kelis & Freejak – My Milkshake
11. PBH & Jack Shizzle – Ayla
10. Ten Ven – Just About
09. After6 & 5&Dime – No
08. Shawn Mendez & Zedd – Lost In Japan (Remix) *** DJ KAASIN SUOSITTELURAITA
07. Joonas Hahmo – Cocktail Umbrellas
06. Phats&Small – Turn Around (Youngr bootleg)
05. JS16 – Gateway 1999
04. Keanu Silva – Fine Day
03. Richard Grey – Big Drop
02. Super8&Tab – Blockchain
01. Paramore – Crushcrushcrush (Arctic Moon remix)

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

01. Felix – Don’t You Want Me (Luca Debonaire & Robert Feelgood Remix)
02. DJ Jean ‎- The Launch
03. Kelly Clarkson – Love So Soft (Mark Knight & Ben Remember Remix)
04. Don Diablo – Anthem (We Love House Music)
05. FJAAK – Take Your Life
06. Pendulum – Watercolour (Matrix & Futurebound Remix)
07. Miikka Pelkonen – Rose
08. Aiden Grimshaw – Is This Love (Muffler remix)
09. Paul Thomas – Sweet Harmony
10. Orkidea – Nana (Waio remix)
11. Armin van Buuren vs Shapov – Our Origin
12. Super8&Tab – Helsinki Scorchin’ *** DEMOKRATIARAITA
13. Slusnik Luna & Lowland – Last Train to Trancentral *** DEMOKRATIARAITA
14. Metrik – Dawnbreaker *** DEMOKRATIARAITA
15. BT – Tomahawk *** DEMOKRATIARAITA
16. Da Hool – Meet Her At The Loveparade (Paul Denton remix) *** DEMOKRATIARAITA

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

17. Delerium feat Sarah McLachlan vs ATB – Silence 9pm (Kitsu Smooth Edit) *** DEMOKRATIARAITA
18. Business City – Hiihtää Hiihtää

19. Audioventura – Generation
20. Super8 & Tab – Cosmo (Vigel Remix)
21. Ciaran McAuley – Walking In The Air
22. Robert Natus – Anaemia
23. Substanced – Waking Gods
24. Cloudchaser – Aerodynamic (Alphazone remix)
25. Scooter – Endless Summer
26. Nu:Logic – Morning Light
27. Eric Prydz – Allein (Eric’s Intro Edit)

XmiX – Wispy
2002 – DJ Marky & XRS – LK
2003 – London Elektricity – Fast Soul Music
2004 – Logistics – Together
2005 – The Prodigy – Voodoo People (Pendulum Remix)
2006 – Jenna G feat. Chase & Status – In Love
2007 – Commix – Be True
2008 – Brookes Brothers – Tear You Down
2009 – Sub Focus – Rock It
2010 – Loadstar – Link To The Past
2011 – ShockOne & Phetsta – Crucify Me
2012 – Netsky – Give & Take
2013 – DJ Hazard – Time Tripping
2014 – Sigma – Nobody To Love
2015 – Noisia & The Upbeats – Dead Limit
2016 – Dimension – UK
2017 – Serum & Voltage – Mission Control
2018 – Break – Keeping It Raw

Wispy – FacebookMixcloud

WISPY – BIISIVALINNAT:

2002 – LK – THE BIISI NUMERO 1, ehkä esimmäisen kymmenen junkkabiisin joukossa, joita olen ikinä kuullut ja tästä oikeasti kaikki alkoi.

2003 – Fast Soul Music – Voitin YleX:n Tiistain Tanssi-illan DJ Dizzyn junkkaohjelmassa pitämän kisan, jossa oli palkintona London Elektricityn albumi Billion Dollar Gravy, jossa oli tämä biisi. Se kuvasi täydellisesti sellaista soundia josta pidin ja myöhemmin tuli tehtyä useempi mixtapekin samalla nimellä ennen kuin Hospital Records omi nimen takaisin itselleen.

2004 – Together – The Future Sound Of Cambridge EP on levy, jonka takia olen matkustanut koululuokan mukana Urjalasta Helsinkiin katsomaan Svenska Teaternin ruotsinkielistä musikaalia ja livahtanut väliajalla pois juosten kohti Viiskulmassa sijaitsevaa Lifesaver levykauppaa, jossa myyjä Marika odotti minua sovitusti sulkemisajan jälkeen ja sain levyn itselleni muutaman muun mukana. Logistics on soitetuimpia artisteja seteissäni vuosien varrella ja Together ehkä jopa eniten soittamani biisi junkkaseteissä.

2005 – Voodoo People Remix – Pendulum oli ollut hypessä junkkatyyppien parissa jo muutaman vuoden ajan. Sitten tuli ekat klipit tästä biisistä ja muuan nettiforum Stealthunit täyttyi katkerista viesteistä, että Pendulum on pilalla ja myynyt itsensä eikä sillä ole enää mitään tulevaisuutta. Hetki tästä kuulin tämän biisin legendaarisessa Tampereen Nite Trainissa ja ajattelin, että tästä saatta tulla jopa ihan kelpo kaupallinen biisikin.

2006 – In Love – Genren paras vokalisti Jenna G teki albumin, jossa tämä Chase & Statuksen tuottama biisi on. Muutaman kerran livenä Sun & Bassissa Jennan livenä vetämänä ja yhteislaulun säestämänä nähnyt kuinka iso biisi tämä oikeasti on.

2007 – Be True – Commix teki vuosikymmenen parhaan albumin, josta isoimpana hittinä erottui tämä biisi. Drum & Bass anthem kamaa, jonka voi soittaa aina. 2007 Commix oli myös Helsingissä keikalla ja jatkoilla nimeltämaintsemattoman Pandan yksityisasunnossa Espoon Vermossa soitteli biisejä naureskellen, ”miettikää ny tää ei mahtunu siihen levylle”. Kyseessä oli biisi muuten Painted Smile, joka myöhemmin laitettiin ilmaiseksi ladattavaksi jakoon, joka oli siihen aikaan aika harvinaista noin hyvien biisien kohdalla.

2008 – Tear You Down – Redeyes oil keikalla Jyväskylän Ilokivessä ja soitti tämän siellä. Jatkoilla pääsin muutaman mutkan kautta soittamaan b2b Redeyesin kanssa ja kertoi siinä samalla tämmösen biisin tulevan ulos parin kuukauden päästä.

2009 – Rock It – Aikansa parhaita bilebiisejä, joka soi myös radiossa ja yökerhoissa. Maakuntakeikkojen viimeinen oljenkorsi.

2010 – Link To The Past – Monikäyttöinen työkalubiisi, jonka bassolinja oli ja on edelleen todella raju.

2011 – Crucify Me – Asuin kevään 2011 Australian Perthissa ja tuli siellä tutustuttua hieman paikalliseen skeneen. ShockOne & Phetsta tulivat tutuiksi tyypeiksi ja tätä biisiä soitettiin sinä keväänä paljon niin Australiassa kuin myöhemmin muualla maailmassa. Tätä biisiä seurasi mahtava albumi ja ShockOnen muutto Lontooseen ja vanhojen keskusteluiden pohjalta saatiin kaveri myös pari kertaa Suomeen keikalle melko hyvällä diilillä.

2012 – Give & Take – Netsky oil jo ensimmäisellä albumillaan pari vuotta aikaisemmin noussut isosti esille ja tämä biisi toiselta albumilta nousi omaksi tehosoitoksi vuonna 2012 ja sai myös soittoa mm. YleX:n soittolistoilla.

2013 – Time Tripping – DJ Hazard on ollut mielestäni aina junkan homejuusto, joko siitä pitää tai sitä ei voi sietää. Mutta fakta on se, että Hazard on aina ollut edelläkävijä, jonka soundia on seurattu aina myöhemmin, esimerkiksi 2007 julkaistu Mr. Happy on ihan oma käsitteensä sekä bassokaraoken Aikuinen Nainen. Nautinnollinen hetki oli ekaa kertaa keikalla soittaa tämä biisi jolloin muutamakin ns. puristiksi luokiteltava junkkatyyppi tuli kysymään mikä tämä älytön biisi on, vastaus ei ollut ilmeistä päätellen mieluisa.

2014 – Nobody To Love – Sigma oli jo pitkään tehnyt mahtavia remixejä ja bootlegeja, joista tuli junkan sisällä isoja hittejä. Soundcloudiin pompsahti Kanye Westin Bound 2 (Sigma Bootleg), jonka onnekseni ehdin ladata ennen sen poistamista. Tästä muutama kuukausi ja biisi julkaistiin Nobody To Love nimellä, josta nousi Pendulumin Voodoo People Remixin kaltainen hitti. Oli vuoden 2014 koko musamaailman isoimpia biisejä popista punkkiin.

2015 – Dead Limit – Noisialta olisi voinut laittaa biisin lähes jokaiselle vuodelle, mutta päädyin tähän. Voitti mm. vuoden parhaan biisin palkinnon samana vuonna Drum & Bass Arena Awardseissa.

2016 – UK – Hyvällä tavalla erikoinen biisi, vähän kuin Lynxin Disco Dodo vuonna 2007. Stadiontason artisilta Dimensionilta biisi, joka oli vuoden 2016 soitetuimpia biisejä monilla erilaisilla DJ:llä.

2017 – Mission Control – Mulla pysähty lause ja suu jäi auki kun kuulin tämän ekaa kertaa Doc Scottin soittamana Sun & Bassissa. Kuukausi kesti selvittää mikä biisi on kyseessä. Serum & Voltage on tuonut ”Pellekenkäsoundin” hyväksyttävämpään muotoon viime vuosina ja tässä hyvä esimerkki siitä.

2018 – Keepin It Raw – Future Classic. Break olisi voinut olla myös viimeisen kymmenen vuoden aikana joka vuoden biisinä, mutta tämä viikko sitten julkaistu biisi oli Sun & Bassin ylivoimaisesti soitetuin tänä vuonna ja ensimmäinen sinkkulohkaisu Breakin tulevalta albumilta.

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

DJ Orion @ YleX 05.10.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat


October 5th, 2018

DJ Orion @ YleX 05.10.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat

🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 UUSI Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. Calvin Harris – One Kiss (feat. Dua Lipa) [Alijas Bassride Bootleg]
14. Keanu Silva – Fine Day
13. Chemical Brothers – Free Yourself
12. Joonas Hahmo – Cocktail Umbrellas
11. Jacob Plant – Amnesia (ft. James Newman)
10. After6 – The Weekend
09. Low Steppa – Heard It All Before
08. Nina Sky vs Bhaskar vs Ku De Ta – Move Ya Body (JD Live Club Bootleg) *** HUGE HEFNERIN SUOSITUSRAITA
07. Rico Tubbs – Jumpin
06. Just Us – I Feel Good Love
05. Olly Murs ft. Snoop Dogg – Moves (Wideboys Remix)
04. After6 & 5&Dime – No
03. The Prodigy – Out Of Space (Scott Forshaw & Greg Stainer Remix)
02. Richard Grey, Lissat – Big Drop
01. B.B.E – Seven Days & One Week (Yotto remix)

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Au/Ra – Panic Room (Culture Shock remix)
2. Weiss – Feel My Needs (Siege remix)
3. JS16 – Gateway 1999
4. Julie McDermott – Don’t Go (Smokin’ Jack Hill Remix)
5. Virtual Self – Ghost Voices
6. Metrik – Dawnbreaker
7. Croatia Squad – The Weekend Starts Tonight
8. Blank & Jones – One
9. DJ Orkidea – Unity
10. PROFF – Obscure
11. M.I.N.O – Dragonfly
12. Prodigy – No Good *** DEMOKRATIARAITA
13. Above&Beyond – Sun&Moon *** DEMOKRATIARAITA
14. Danny Tenaglia – Music Is The Answer *** DEMOKRATIARAITA
15. Lumisade – La Tormenta *** DEMOKRATIARAITA

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

16. O.T. Quartet – Hold That Sucker Down *** DEMOKRATIARAITA
17. PPK – ResuRection
18. Orjan Nielsen – What a Rush

XmiX – Vaaleanpunainen Jantteri
01. Adam Beyer – Stone Flower
02. Pleasurekraft – Tarantula (7 Year Itch Rework)
03. John Moss – Body Motion (Shake It)
04. UMEK – Different Routes Can Be Equally Successful
05. Eli Brown – Lagos
06. Jay Lumen – Asteroid
07. Marek Hemmann – Gemini

19. Matrix & Futurebound – Believe
20. Binary Finary – 1998 (James Dymond Remix)
21. Neelix & Ghostrider – The Sun
22. Da Hool – Meet Her At The Love Parade (Paul Denton Luminosity Rework)
23. Skynet UK – Open The Floodgates ’99
24. Substanced – Legend (Alchemiist Remix)
25. Blümchen – Ich bin wieder hier

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

DJ Orion @ YleX 28.09.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat


September 28th, 2018

View this post on Instagram

UFOs landing… 👽

A post shared by Orion (@juskawendland) on

DJ Orion @ YleX 28.09.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat

🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 UUSI Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. David Guetta – Love Is Gone (Marcus Maison Remix)
14. Silk City (Diplo & Mark Ronson) ft. Dua Lipa – Electricity (Pink Panda Remix)
13. Mystique – It’s Not Right But It’s OK
12. Kendrick Lamar – King Kunta (Gekko Remix)
11. Kanye West & Lil Pump ft. Adele Givens – I Love It (Blonde remix)
10. Paramore – CrushCrushCrush (Arctic Moon remix)
09. After6 – The Weekend
08. Faithless – Insomnia (Dunisco Remix) *** PROBAKERIN SUOSITUS
07. Keanu Silva – Fine Day
06. Rico Tubbs & Martin Flex – Jumpin
05. The Prodigy – Out Of Space (Scott Forshaw & Greg Stainer Remix)
04. Joonas Hahmo – Cocktail Umbrellas
03. After6 & 5&Dime – No
02. Richard Grey, Lissat – Big Drop
01. B.B.E – Seven Days & One Week (Yotto remix)

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Sound of Legend – Hold That Sucker Down
2. The Prodigy – Light Up The Sky
3. Basement Jaxx – Bingo Bango (Tom Staar & Kryder Remix)
4. Daft Punk – Harder Better Faster Stronger / Around The World (Sami Saari Alive 2011 ReBoot)
5. Lowland – Right Here, Right Now
6. Rogue D – Chains (Patrick Topping remix)
7. Sasha feat Polica – Out Of Time
8. Super8 & Tab – Burn (Luke Bond remix)
9. Sigala – Only One (Brookes Brothers Remix)
10. Muffler – Black
11. 4 Strings – Galaxy
12. Danny Byrd – Sweet Harmony
13. Maximum Pelle Hermanni
14. Eric Prydz – Mighty Love vs. Temper Trap – Sweet Disposition (Lenno mashup) *** DEMOKRATIARAITA
15. Mr. Oizo – Flat Beat *** DEMOKRATIARAITA
16. Orkidea – Metaverse (Gareth Emery) *** DEMOKRATIARAITA
17. Rony Rex – Beepa *** DEMOKRATIARAITA
18. Joonas Hahmo – Lonkero *** DEMOKRATIARAITA

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

19. Gouryella – Gouryella
20. Camo & Krooked – Shoreless
21. B.B.E – Seven Days & One Week (Yotto remix)

XmiX – Ice K
01. Armin Van Buuren-Burned With Desire (Rising Star Vocal Mix)
02. Mark Sixma, Emma Hewitt – Missing (Jorn van Deynhoven Remix)
03. John Askew – On the Rocks
04. Andain – Promises (Chris Schweizer Remix)
05. Allen Watts, Daniel Skyver – Race Against Time
06. Emanuele Congeddu – Orbital
07. Jones & Stephenson – The First Rebirth (Talla 2XLC Uplifting Remix) – Ram-Africa
08. Tiesto – Traffic (Richard Durand Remix)
09. Heatbeat – Mortal Combat
10. DJ IceK & Rama – Living On Video

22. Active State – Evolution
23. Da Hool – Meet Her At The Love Parade (Paul Denton Luminosity Rework)
24. Cloudchaser – Aerodynamic (Alphazone Remix)
25. Scot Project – U (Mark Sherry remix)
26. Substanced – Blue Remembered Earth
27. Markus Becker – Mallorca, Hey Wir Kommen

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

DJ Orion @ YleX 21.09.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat


September 21st, 2018

DJ Orion @ YleX 21.09.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat

🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 UUSI Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. Smash Mouth – All Star VS. Jim Yosef – Link – ALL STAR LINK (DAUNLOU MASHBL)
14. Recens – Eternity
13. Tungevaag & Raaban – All For Love (Samlight Remix)
12. After6 – The Weekend
11. Justin Caruso – High Enough (ROARIS REMIX)
10. Silk City (Diplo & Mark Ronson) ft. Dua Lipa – Electricity (Pink Panda Remix)
09. Keanu Silva – Fine Day
08. The Prodigy – Out Of Space (Scott Forshaw & Greg Stainer Remix) *** DJ SAMPL:N SUOSITUSRAITA
07. PBH & Jack Shizzle – Ayla
06. Paramore – CrushCrushCrush (Arctic Moon remix)
05. LCMDF – Call It A Night
04. Super8&Tab – Blockchain
03. Richard Grey, Lissat – Big Drop
02. Joonas Hahmo – Cocktail Umbrellas
01. After6 & 5&Dime – No

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Steve Angello & Laidback Luke feat. Robin S. – Show Me Love
2. Fort Arkansas – I Need Your Loving
3. Jack Back – (It Happens) Sometimes
4. Morgan Page – In the Air Mord Fustand Remix
5. Fatboy Slim – Gangster Trippin (Sultan + Shepard Remix)
6. Lowland – Pjanoo *** CLASSICAL TRANCELATIONS EXCLUSIVE
7. Der Dritte Raum – Hale Bopp (Boris Brejcha remix)
8. Unterberg & Kris O’Neil – Solemn
9. EDX – Sillage
10. Muzzy – Horsepower
11. Muffler – Black
12. Darren Styles & Stonebank – Sky Is Falling (feat. EMEL)
13. Chicane Feat. Bryan Adams – Don’t Give Up (Billy Gillies Rework)
14. Faithless – Insomnia *** DEMOKRATIARAITA
15. Andy Farley – Bring It Back *** DEMOKRATIARAITA
16. Lenno – Rebirth *** DEMOKRATIARAITA

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

17. Midway – Monkey Forest *** DEMOKRATIARAITA
18. Porter Robinson – Fellow feeling

XmiX – Arctic Moon

[Arctic Moonin biisilista ei saatavilla, siitä vaan trainspottailemaan]

19. The Chemical Brothers – Swoon (Boyz Noize Summer Remix)
20. Kate Bush – Cloudbusting (DJ Burma bootleg)
21. Cloudchaser – Aerodynamic (Alphazone Remix)
22. Lost Tribe – Gamemaster (Lightform Remix)
23. DJ Meke – Re-Rave (Shortened Version)
24. Substanced – Waking Gods
25. Kummeli – Deutschland

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

DJ Orion @ YleX 14.09.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat


September 14th, 2018

View this post on Instagram

Berliini. Miten hieno on lauantai, jonka saa aloittaa käymällä 70.000 päivittäisen kävijän Lollapalooza-festareilla toteamassa, että undergroundin lisäksi Berliinissä(kin) myös tavanomainen pop-kulttuuri elää ja voi hyvin. Perään ulkoilmakekkereihin, jotka suljettiin yleisöltä juuri ennen paikalle saapumista ja oman järjenjuoksun mukaan laittomiin kekkereihin voi mennä sisään myös laittomasti. Aidan yli siis ja tanssimaan. Muutaman tunnin jälkeen kontrastia hakemaan Eiswerkissä pidetyiltä Berlin Biennale -festarin päättäjäisjatkoilta, jossa aivan keskustassa joutomaalla sijaitsevaan varastohalliin oli rakennettu hyvä housejuhla. Siitä taksilla tarkistamaan 30 ihmisen drum’n’bass -kekkerit Friedrichshainissa ja lopulta Rummels Buchtiin, johon sisäänpääsy vaati salasanan (“Boah, Krass!”) ja jonka peilipallo oli vuorattu pehmoleluilla. Nyt on maanantaiaamu ja olo lauantain jatkoksi vedetyn sunnuntaijuhlinnan jälkeen on myös melko pehmoleluinen. 🐻 📸: @upihelsinki

A post shared by Orion (@juskawendland) on

DJ Orion @ YleX 14.09.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat

🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 UUSI Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. Disco Freaks feat Madonna – Papa Don’t Take Me 2 The Preach (Kitsu Summer Vibe Edit)
14. Jenni Vartiainen – Made in Heaven ( DJ El Feraon Remix )
13. Disco Fries & Raguel Castro & Sigala – U Make Me Sweet (DaunLou Mashbootleg )
12. Tungevaag & Raaban – All For Love (Samlight Remix)
11. Ninth Floor – Mistakes
10. Jolyon Petch & Komes – Ain’t Too Proud To Beg (Dash One x Tom & Hills Remix)
09. Keanu Silva – Fine Day
08. Martin Solveig – My Love (Dillon Francis remix) *** DJ KAASIN SUOSITTELURAITA
07. Phats&Small – Turn Around (Youngr Bootleg)
06. Richard Grey, Lissat – Big Drop
05. PBH & Jack Shizzle – Ayla
04. Paramore – CrushCrushCrush (Arctic Moon remix)
03. Super8&Tab – Blockchain
02. After6 & 5&Dime – No
01. Joonas Hahmo – Cocktail Umbrellas

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Soul Central – Strings of Life (Danny Krivit re-edit)
2. Don Diablo – Anthem (We Love House Music)
3. Good vibes – Alma (Just Kiddin remix)
4. Fono – Clap Your Hands
5. Friend Within – The Truth
6. Terr – Neuromancer (Krystal Klear remix)
7. DJ Fresh, Sigma, Koko – Lassitude
8. Quivver – Dancing in Dark Rooms
9. Solewaas & Jessika Dawn – We Are Free
10. Polar Youth ft. Georgie Allen – All Night (Metrik Remix)
11. Omnia – Bones (Radio Edit)
12. Above&Beyond – Rocket Science

13. Deadmau5 – Ghosts & Stuff *** DEMOKRATIARAITA #1
14. Andy Moor – Unity *** DEMOKRATIARAITA #2
15. Andrew Meller – Insomnia *** DEMOKRATIARAITA #3
16. Pendulum – The Island (Tom Fall ‘Pjanoo’ Remix) *** DEMOKRATIARAITA #4
17. Boris Glugosh – Never Enough *** DEMOKRATIARAITA #5

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

18. Joonas Hahmo, K-System – Ocean Drive *** DEMOKRATIARAITA #6
19. Phynn featuring Tiff Lacey – Try Again (Arctic Moon Remix)
20. Solewaas & Jessika Dawn – We Are Free

XmiX – Netsky

[Netskyn biisilista ei saatavilla, siitä vaan trainspottailemaan]

21. Greg Downey – Retrograde
22. Paramore – CrushCrushCursh (Arctic Moon remix)
23. Cloudchaser – Aerodynamic (Alphazone Remix)
24. Mark Leanings & Arctic Moon & Empire Of The Sun – Whatever Happens We Are The People (AM Mashup)
25. Mathame – Nothing Around Us
26. Setä Tamu – Jos Sä Joskus Päädyt Berliiniin

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

DJ Orion @ YleX 07.09.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat


September 7th, 2018

DJ Orion @ YleX 07.09.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat

🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 UUSI Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. Pitbull ft Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything (Marcus Maison Remix)
14. JS16 – Gateway 1999
13. Stage Republic – Rise and Fall (Samlight Remix)
12. Kato – Motions (Lenno remix)
11. The Second Level – Sorry feat. Tuuli & Sebastian Noto
10. Super8&Tab – Blockchain
09. Alora & Senii – Strangers
08. Dirty Ducks – Your love *** Huge Hefnerin suositusraita
07. Yotto – Hear Me Out feat. Sonin & Laudic
06. Jolyon Petch & Komes – Ain’t Too Proud To Beg (Dash One x Tom & Hills Remix)
05. After6 & 5&Dime – No
04. PBH & Jack Shizzle – Ayla
03. Keanu Silva – Fine Day
02. Paramore – CrushCrushCrush (Arctic Moon remix)
01. Joonas Hahmo – Cocktail Umbrellas

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Weiss – Feel My Needs (Gorgon City Remix)
2. Rui da Silva – Touch Me
3. Eli Brown – Wait No More
4. Unorthodox X Blackhill – Yeke Yeke
5. Raito – One Step Beyond
6. Marusha – It Takes Me Away
7. Capa – Blue Llama
8. Fox Stevenson – Take You Down
9. Oliver Smith – Lovingly
10. Mark Sixma, Emma Hewit-Missing (Jorn Van Deynhoven remix)
11. Rafael Osmo – Sense
12. Boxer – Verde
13. London Elektricity – Just One Second
14. Kyau&Albert – Reverie

15. Dallas Superstars – Fast Driving *** DEMOKRATIARAITA #1
16. PVD – We’re Alive *** DEMOKRATIARAITA #2
17. Angerfist – Incoming *** DEMOKRATIARAITA #3
18. Oliver Smith – Atacama *** DEMOKRATIARAITA #4

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

19. Orkidea – Beautiful (Alt-F4 remix) *** DEMOKRATIARAITA #5
20. Jochen Simms – We Want Your Soul
21. Perry O’Neil – Wave Force (South of the Stars remix)

21:00-22:00 – DJ Orion

XmiX – Zuppis
1. Pendulum – Watercolour (Instrumental)
/w Katy Perry – ET (Acapella)
2. Pendulum – Watercolour (Matrix & Futurebound Remix)
/w Wilkinson – Tonight
/w Eric Prydz – Generate (Acapella)
3. Deadmau5 – Avaritia (Dimension Bootleg)
/w Chase & Status – Blind Faith (feat. Liam Bailey) (Loadstar Remix)
4. Wilkinson – Half Light (feat. Tom Cane) (Zuppis Extended Edit)
/w Dimension – Synth City
5. Metrik – We Got It (S.P.Y Remix)
6. Eric Prydz – Pjanoo (High Contrast Remix)
/w Camo & Krooked – Cross The Line (feat. Ayah Marar) (Acapella)

22. Paramore – CrushCrushCursh (Arctic Moon remix)
23. Bryan Kearney & Christina Novelli – By my side
24. Ucast – Quadra
25. Astrix – Deep Jungle Walk
26. Yahel – Hallucinate (Hi Profile Remix)
27. Andrew Bayer feat. Alison May – End of All Things
28. United Rave Orchestra – Auferstanden Aus Ruinen (Short Hymn Mix)

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

DJ Orion @ YleX 31.08.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat


August 31st, 2018

Mirrors? #atonal #berlinatonal

A post shared by Orion (@juskawendland) on

DJ Orion @ YleX 31.08.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat

🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 UUSI Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. Kris Menace & Lifelike – Discopolis (DubVision Bootleg)
14. Martin Garrix – High On Life (Kahikko & Detmex Remix)
13. Super8 & Tab – Blockchain
12. Jolyon Petch – Make A Move
11. JS16 – Gateway 1999
10. Alora & Senii – Strangers
09. Just Kiddin – Body Talk (Tommy Mc Remix)
08. DJ ZsuZsu x Klischée – Mega Run (Downtown Jump) *** DJ PROBAKERIN VALINTA
07. Yotto – Hear Me Out feat. Sonin & Laudic
06. The Second Level – Sorry feat. Tuuli & Sebastian Noto
05. Too Many Zooz vs. KDA – Warriors (Armand Van Helden Remix)
04. After6 & 5Dime – No
03. Phats&Small – Turn Around (Youngr Bootleg)
02. Keanu Silva – Fine Day
01. Paramore – CrushCrushCursh (Arctic Moon remix)

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Eli Brown – Wait No More
2. Illyus & Barrientos – Scream
3. The Prodigy – Need Some1 (Wh0 Remix)
4. Sterling Void – It’s Alright (Mark Knight Remix)
5. Disco VIsions – Pump It Up Now
6. Vanilla Ace – Something Like This
7. Super8 & Tab vs. MC Kosola – Mega^2
8. Axwell & Ingrosso – How Do You Feel Right Now
9. Taival – When Words End (Lepi Remix)
10. Lana Del Rey – Summertime Sadness (asadinho vocal mix)
11. Yotto – Hear Me Out
12. Dirtyphonics – Teleportation
13. BT – Somnambulist (Simply Being Loved) (Mark Norman Remix)
14. Prototypes – Don’t Let Me Go *** DEMOKRATIA #1
15. Kyau & Albert – Are You Fine *** DEMOKRATIA #2
16. Cosmicman – I Love You *** DEMOKRATIA #3
17. 4 Strings – Into The Night *** DEMOKRATIA #4

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

18. Eric Prydz – Opus (M.I.N.O. bootleg remix) *** DEMOKRATIA #5
19. System F vs. Armin van Buuren – Exhale
20. Spencer Brown – Windows 95 On Acid

XmiX – Business City
01 Business City – Hittibuumi
02 Perc – Look What Your Love Has Done To Me (Business City Suomi 100 Edit)
03 Business City – Kaukopartio
04 Business City – Tykitellään
05 Business City – Projekti Ultra
06 Business City – Korson tyttö
07 Business City – Hiihtää Hiihtää

21. Lowland – The Other Side
22. Paramore – CrushCrushCrush (Arctic Moon remix)
23. Paul van Dyk – Nothing but you (PVD Club Mix)
24. Jordan Suckley – C.Y.M.
25. Simon Patterson – Solo
26. Bcee feat Lucy Kitchen – Surfacing (LSB Remix)
27. E Nomine – Vater Unser

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

DJ Orion @ YleX 24.08.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat


August 24th, 2018

Bucht der Träumer ✨

A post shared by Orion (@juskawendland) on

DJ Orion @ YleX 24.08.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat

🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 UUSI Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. Töölön Ketterä – Ludon Divine (DaunLou Bootleg)
14. Ten Ven – Just About
13. Alexis Raphael – You Know That I Love You
12. Emil V – Summer Wasted feat. Ina Bravo
11. A-Trak – DJs Gotta Dance More ft. Todd Terry
10. After6 & 5Dime – No
09. Tony Silanto – Brave
08. Drake – In My Feelings (DJ Primetyme remix) *** DJ SAMPL:N SUOSITUSRAITA
07. One Bit – Between You And Me
06. Don Diablo – Heaven To Me
05. The Second Level – Sorry feat. Tuuli & Sebastian Noto
04. Phats&Small – Turn Around (Youngr Bootleg)
03. Wankelmut – Show You More (Club mix)
02. Keanu Silva – Fine Day
01. Too Many Zooz – Warriors – Armand Van Helden Remix Edit

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Kelis x Freejak – My Milkshake (Leftwing & Kody Remix)
2. The Prodigy ‘Need Some1’ (Wh0 Remix)
3. Seamus Haji/Get This! – Ya Underwear (Vanilla Ace Remix)
4. Tom Staar & Eddie Thoneick – Otherside
5. Business City – Hiihtää Hiihtää
6. Rolo Green & Dezza – Sunburn
7. Andretta – Summerwave
8. Super8 & Tab – Blockchain
9. Delerium feat. JES – Stay (Kris O’Neil Remix)
10. Kent – Romeo Återvänder ensam (Unterberg Private Bootleg)
11. High Maintenance – Breathe In
12. Eric Prydz – Pjanoo **** DEMOKRATIARAITA #1
13. Chicane – Autumn Tactics (Chicane End of Summer remix) **** DEMOKRATIARAITA #2
14. Syncom Data – Rumpukone **** DEMOKRATIARAITA #3
15. Yotto – North **** DEMOKRATIARAITA #4

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

16. Rank1 – Airwave **** DEMOKRATIARAITA #5
17. Orkidea – Nana (Waio Remix)
18. Andain – Beautiful Things (Skylex Rework)

XmiX – Lepi
1. Taival – When Words End (Lepi Remix)
2. Lepi – ID
3. Lepi & Taival feat. Oceanlab – Moonshadow Satellite (Mashup)
4. Robert Miles – Fable (Lepi Remix)
5. Lepi – ID

19. Maywave – Madura
20. Paramore – CrushCrushCursh (Arctic Moon remix)
21. Heatbeat – Bebop
22. Roger Shah & Signum: Healesville Sanctuary
23. Sandman – Unihiekkaa
24. Keeno – Piano
25. Big Mike feat. Gianni La Bamba – Wat sull dä Quatsch?

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

DJ Orion @ YleX 17.08.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat


August 17th, 2018

Live aus Berlin. #ylex #djorion

A post shared by Orion (@juskawendland) on

DJ Orion @ YleX 17.08.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat

🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 UUSI Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

Listaa ei tällä viikolla johtuen Blockfest-livelähetyksistä

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Lovra – My Beat
2. Phats&Small – Turn Around (Youngr Bootleg)
3. Kevin McKay – Get Get Down
4. Mongobonix – Mas Pito (Marco Lys remix)
5. Keanu Silva – Fine Day
6. George Michelle – Watching Me
7. Wax Motif & Hunter Siegel – Wassup
8. Tom Tyger – One Too Many
9. Business City – Hiihtää Hiihtää
10. Muffler – Can You Feel
11. Delerium feat. JES – Stay (Kris O’Neil Remix)
12. The Prodigy – Need Some 1 (Friction Remix)
13. Alpha 9 – Sleepwalker
14. Birdy Nam Nam – Goin’ In (Skrillex ”Goin’ Hard” Mix)
15. Delerium – Silence (Tiesto’s In Search Of Sunrise Mix) *** DEMOKRATIARAITA #1
16. Gareth Emery – Concrete Angel *** DEMOKRATIARAITA #2

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

17. Taivas – When Words End (Lepi remix) *** EXCLUSIVE *** DEMOKRATIARAITA #3
18. Eric Prydz – Opus (M.I.N.O. 2018 Rework) *** DEMOKRATIARAITA #4

XmiX – Tempo Giusto – 10v juhla-XmiX
1. Tempo Giusto – Blacksmith (Mark Sherry Remix) [Echelon]
2. Tempo Giusto – Benzin (Original Mix) [Lange Recordings]
3. Temop Giusto – Past X Future (Original Mix) [Armada]
4. Tempo Giusto – Solace In Your Eyes (Decade Mix) [Armada]
5. Tempo Giusto – Time To Tango (Original Mix) [Armada]
6. Tempo Giusto – Contra (Original Mix) [Outburst Records]
7. Tempo Giusto – Automatika (Original Mix) [Outburst Records]
8. Tempo Giusto – Raindance (Original Mix) [Outburst Records]
9. Tempo Giusto – Burn (Original Mix) [FSOE]

17. Makoto – I Don’t Wanna Wake Up (feat. Karina Ramage)
18. M.I.N.O. – Immortal
19. Orkidea – Nana (Waio Remix)
20. RAM&Exis – Gladiator
21. Armin van Buuren & Perpetuous Dreamer – The Sound of Goodbye (Ferrin&Morris remix)
22. XYZed – System Overload
23. Bert H, Monrroe, high n sick – Look at me
24. Silvia – Doch Der Sommer War Noch Jung *** EISSSSSSSSSS

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

DJ Orion @ YleX 10.08.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat


August 10th, 2018

Beer, bicycles, techno, radio. Good life recipe 💯.

A post shared by Orion (@juskawendland) on

DJ Orion @ YleX 10.08.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat

🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 UUSI Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

BEST OF KESÄ2018

15. Sean Finn x Guru Josh – Infinity 2018 (Klaas Remix Edit)
14. Riton & Kah-lo – Ginger
13. Dynoro & Gigi D’Agostino – In My Mind
12. K-391 & Alan Walker – Ignite (feat. Julie Bergan & Seungri)
11. Pendulum – Witchcraft (Pegboard Nerds Remix)
10. Aarre & Samlight – Shining Bright
09. Zonderling x Don Diablo – No Good
08. Calvin Harris & Dua Lipa – One Kiss (Strip Frankestain edit) *** DJ KAASIN SUOSITUSRAITA
07. Tiësto & Dzeko ft. Preme & Post Malone – Jackie Chan
06. Knife Party – Harpoon
05. Clean Bandit – Solo (Wideboys Remix)
04. The Prodigy – Need Some1
03. Weiss – Feel My Needs
02. JS16 – Gateway 1999
01. Kelis & Freejak – My Milkshake

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Au/Ra – Panic Room (eSQUIRE remix)
2. Richard Grey – SOS
3. Dallas Superstars – I Feel Love
4. Hott 22 – I Feel Love
5. Maor Levi – Vintage
6. The Prodigy – Need Some1 (Friction Remix)
7. Dope Ammo, Kathy Brown & Wyld Child ‘I’m Good’ ft. Frenic (Liquid remix)
8. Paul Thomas Feat. Katherine Amy – Sweet Harmony
9. Louis La Roche – SNSTVTY
10. Mark Bester – Magneto
11. Virtual Self – Angel Voices
12. ARTY – Tim
13. Betafuture – Needles
14. Paul Van Dyk – I don’t deserve you (WAWA Radio edit)
15. Lana Del Rey – Young & Beautiful (Myon&Shane54 remix) *** DEMOKRATIARAITA #1
16. Tiesto – BOOM *** DEMOKRATIARAITA #2
17. Ralphie B – Massive (James Dymond remix) *** DEMOKRATIARAITA #3
18. Dimitri Vegas & Like Mike – Tremor *** DEMOKRATIARAITA #4

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

19. Leonard A – Drifter (Andrew Lang remix)
20. Andy Moor – The Real You

XmiX – NIQW – Classics XmiX
01. Cajmere – Percolator
02. Astronomar – Y’all Know
03. Sharkslayer – I’ll Be Around
04. Sharon Phillips – Want 2, Need 2 (Switch Remix)
05. BOT – Federjet
06. BOT & TAI – Roof Top
07. Sebastien Leger – Bees
08. Crookers – HEAVY
09. Claude VonStroke – Dood

21. Chris Bekker, Chris Montana & Paul van Dyk – Berlinition (PvD Club Mix)
22. Joint Operations Centre feat. Kate Miles – Behind The Silence
23. Armin van Buuren & Perpetuous Dreamer – The Sound of Goodbye (Ferrin&Morris remix)
24. Energy 52 – Cafe Del Mar (Peetu S Remix)
25. Tempo Giusto – Contra
26. CJ Bolland – The Prophet
27. Scooter – Lass Uns Tanzen
28. Kyber

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

DJ Orion @ YleX 03.08.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat


August 3rd, 2018

🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈

A post shared by Orion (@juskawendland) on

DJ Orion @ YleX 03.08.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat

🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 UUSI Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. Eric Prydz vs Rihanna – Don’t Stop The Pjanoo (Jay’s mash up)
14. Zonderling x Don Diablo – No Good
13. Anton Powers – Thinking About You
12. Ten Ven – Just About
11. Karen Harding – Picture
10. Julie McDermott – Don’t Go (Gerd Janson Re-Work)
09. The Prodigy – Need Some1
08. KURA – Lambo *** Huge Hefnerin suositusraita
07. ItsLee – Kisschasing feat. Catze”
06. Lenny Kravitz – Low (David Guetta Remix)
05. Alan Walker, Au/Ra – Dark Side
04. Tough Love – Rain Dance
03. Knife Party – Harpoon
02. Aarre & Samlight – Shining Bright
01. JS16 – Gateway 1999

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Swedish House Mafia – Greyhound
2. Mike Vale – No Good (Start The Dance)
3. Carl Cox, Ninetoes – Finder Carl Cox Remix
4. ARTY – Tim
5. Paul Thomas Feat. Katherine Amy – Sweet Harmony
6. M83 – Oblivion (Orkidea Pure Progressive Mix)
7. Mediks – Come Back Down
8. Marco V – G.O.D.D.
9. Veracocha – Carte Blanche 2008
10. Above & Beyond – Always feat. Zoë Johnston (Above & Beyond Club Mix)
11. Drym – Zodiac
12. J-Cut & Kolt Siewerts – The Flute Tune (Soulpride Remix)
13. Slusnik Luna – Sun *** DEMOKRATIARAITA #1
14. Super8 & Tab – Mega *** DEMOKRATIARAITA #2
15. Supermode – Tell Me Why *** DEMOKRATIARAITA #3
16. Infected Mushroom – Becoming Insane *** DEMOKRATIARAITA #4

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

17. Beatpusher – Murto *** DEMOKRATIARAITA #5
18. Enrico Sangiuliano – Cosmic Ratio
19. Scooter – Stuttgart

XmiX – Kajis
1. Kid Alien – The Atmosphere (Klauss Goulart & Mark Sixma Deep Universe Remix)
1. Kajis & Blaumar – Hailey
2. Faithless – Salva Mea 2.0 (Above & Beyond Remix)
4. Sudhaus – Vesta
5. Double Creative vs. Frankie Goes To Hollywood – Relax Alaska (Kajis Mashup)
6. First State feat. Sarah Howells – Brave (Myon & Shane54 Remix)
7. Paul Van Dyk – Crush (Las Salinas Remix)
8. Kirsty Hawkshaw meets Tenishia – Reasons To Believe (The Blizzard Remix)
9. Sander Van Doorn – Koko

20. Tuomas.L – Frozen Lake
21. Armin van Buuren vs Shapov – Our Origin
22. Aly & Fila feat. Jwaydan – We Control The Sunlight (Dan Stone Remix)
23. Factor B – Only We Know
24. Suncatcher, Mhammed El Alami – Lily
25. Quench – Dreams (Nicholson’s Extended Cathedral Remix)
26. Da Hool – Meet Her At The Love Parade (Tempo Giusto Reloaded)
27. Sash! – Ventilator!

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

DJ Orion @ YleX 27.07.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat


July 27th, 2018

Gleisdreieck. #berlin

A post shared by Orion (@juskawendland) on

DJ Orion @ YleX 27.07.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat

🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 UUSI Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. Rune Vs Post Malone feat Quavo – Calabria Vs Congratulations (Djs From Mars RadioCut Bootleg)
14. Laz Perkins – Into You (DJ Elferaon Remix)
13. Wild Culture vs. Qveen Herby – Love Myself (The PWRS Remix)
12. Dynoro & Gigi D’Agostino – In My Mind
11. Au/Ra – Panic Room (Sway Gray Remix)
10. Sean Finn x Guru Josh – Infinity 2018 (Klaas Remix Edit)
09. Perttu – Milky Way (ItsLee Remix)
08. Lorde – Homemade Dynamite (Nik Sitz and Alex M remix) *** PROBAKERIN SUOSITUSRAITA
07. Zonderling x Don Diablo – No Good
06. Kelis & Freejak – My Milkshake
05. Aarre & Samlight – Shining Bright
04. Richard Grey – Don’t Mess With My Man
03. The Prodigy – Need Some1
02. Knife Party – Harpoon
01. JS16 – Gateway 1999

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Weiss – Feel My Needs (Purple Disco Machine Remix)
2. Roger Sanchez – Walkin (The Golden Boy Remix)
3. Junior Jack, Tube & Berger – E SAMBA 2018
4. Soulsearcher – Can’t Get Enough! (Illyus & Barrientos Club Refix)
5. Kolonie – Astrogate
6. Rolo Green – Stokenchurch Feat. Nuala
7. Pryda – Project L.O.V.E
8. Paul Thomas Feat. Katherine Amy – Sweet Harmony
9. Knife Party – Begin Again
10. Denis Kenzo feat Sveta B – Sweet lie
11. Hybrid – Down To The Wire
12. Simon Patterson – Solo
13. Alexander Popov & Ruben de Ronde – Luna
14. Lenno – Rebirth *** DEMOKRATIARAITA #1
15. Special Request – Brainstorm (Gerd Janson & Shan House Mix) *** DEMOKRATIARAITA #2
16. WW & Darren Styles – Long Way Down *** DEMOKRATIARAITA #3

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

17. Danceteria – Passion *** DEMOKRATIARAITA #4
18. Marmion – Schöneberg (Marmion remix)

XmiX – Aston Vigor
D.Trance – Springworld (Dj Gollum Remix)
Scot Project – F (Future is now)
Tocs – Root (Kan Cold Remix)
Tempo Giusto & Ima’gin – Pachinko (Original Mix)
Richard Durand – Downfection (Original Mix)
Will Rees – Weapon
Mark Sherry meets Space Frog & Derb – Follow Me (Psyburst Mix)

19. Remake – Blade Runner (Maceo Plex Renaissance Remix)
20. M.I.N.O – Fragmented
21. Pendulum – Watercolour (Matrix & Futurebound remix)
22. RAM – RAMbulance
23. Signum Feat. Scott Mac – Coming On Strong (Bo Bellow Vs. Euphoriah Remix)
24. Factor B – Only We Know
25. Pryda – Allein

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

DJ Orion @ YleX 20.07.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat


July 20th, 2018

DJ Orion @ YleX 13.07.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat

🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 UUSI Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. Evelina – Vielä kerran (Dj Elferaon Remix)
14. Jax Jones ‘Ring Ring’ ft. Mabel & Rich The Kid (LOVRA Remix)
13. Maison & Dragen – Muchacha (Extended Edit)
12. Alora & Senii – Love U So (Devinity Remix)
11. Reel 2 Real – Raise Your Hands (feat. The Mad Stuntman) [Shadow Child Update]
10. Kahikko & Kantola – iFunk
09. Sean Finn x Guru Josh – Infinity 2018 (Klaas Remix Edit)
08. Fatboy Slim x Melo.Kids – The Rockafeller Skank 2018 *** DJ SAMPL:N SUOSITUSRAITA
07. Ryan Blyth Feat. BB Diamond – Raise a Glass
06. Tom & Hills – Tom Cruise (Jag & Yuki Ono remix)
05. Kelis & Freejak – My Milkshake
04. Richard Grey – Don’t Mess With My Man
03. Blonde – Me, Myself & I
02. Zonderling x Don Diablo – No Good
01. The Prodigy – Need Some1

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Djs From Mars Vs Rudeejay & DaBrozz – Best Of 90’s MegaMashup
2. Weiss – You’re Sunshine
3. Klangkünstler, daVos – We Need Love
4. Nikkolai – We Were Different
5. Lee Cabrera vs Thomas Gold – Shake It (Just Us & AU-1 Remix)
6. Fisher – Losing It
7. Op_l Bastards – Scorpius
8. Sub Focus – Out of the Blue
9. Yotto feat. Vök – The One You Left Behind
10. Solarstone & RABBII – Untitled Love (nude mix)
11. Thomas Mengel – Anthracite
12. deadmau5 – Monophobia feat. Rob Swire
13. Daft Punk – Aerodynamic *** DEMOKRATIARAITA #1
14. Oliver Smith – Java *** DEMOKRATIARAITA #2
15. Switch – A Bit Patchy *** DEMOKRATIARAITA #3
16. Slusnik Luna – Sun *** DEMOKRATIARAITA #4
17. Eric Prydz – Opus (M.I.N.O. bootleg remix) *** DEMOKRATIARAITA #5

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

18. Joe Goddard – Music is the Answer (Hot Since 82 remix) *** DEMOKRATIARAITA #6
19. L plus – Taking me higher
20. Abacus – Everybody’s Got To Learn Sometimes

XmiX – DJ R453
Gordon City – Motorola
Wätermath & Pep & Rash – Ruff like this
Axwell & Ingrosso – More than you know (Albin Myers remix)
DJ Snake – Diffrent Way (Noizu remix)
Salvatore Ganacci & Sanjin – Motorspeed 300 km/h
David Jones – House of God
Katy Perry – Swish Swish (Blonde remix) Magnificence – Cobra
Angger Dimas – Boom Do it like that

21. Omnia – Cyberpunk
22. Alan Wyse – Balboa
23. Coast 2 Coast – Home (Ruddaz remix)
24. Tilt – Angry Skies (Chris Porter remix)
25. Mark Sherry – The Only One
26. Mary Schneider – Yodelling The Overtures

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

DJ Orion @ YleX 13.07.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat


July 13th, 2018

DJ Orion @ YleX 13.07.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat

🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 UUSI Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. Antti Tuisku – Kumipuku (DJ Elferaon Summer Vibe Remix)
14. Sultan + Shepard – I Got 5 On It
13. Samlight – You Take Me Up
12. Melé & Shovell – Pasilda
11. Reel 2 Real – Raise Your Hands (feat. The Mad Stuntman) [Shadow Child Update]
10. Lope&Kantola – Parts
09. Soulsearcher – Can’t Get Enough! (Illyus & Barrientos Club Refix)
08. Jax Jones ft. Mabel & Rich The Kid – Ring Ring (Charlie Lane Remix) *** DJ KAASIN SUOSITUS
07. ID – Atlanta
06. Tom & Hills ft. BigRedCap – Go Hard
05. Sean Finn x Guru Josh – Infinity 2018 (Klaas remix edit)
04. Ryan Blyth Feat. BB Diamond – Raise a Glass
03. Blonde – Me, Myself & I
02. Maroon 5 – Girls Like You (Kahikko & Daun Lou Remix)
01. Richard Grey – Don’t Mess With My Man

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Paul Van Dyk – For an Angel
2. Friend Within – Lonely
3. Wh0 – Le Chant
4. Moguai & Raumakustik – Sometimes (2018 Edit)
5. Unterberg – Set U Free
6. Culture Shock – There For You
7. Rico Tubbs – Addicted
8. Estiva – Alive
9. Hybrid – Light Up (Matt Lange remix)
10. Wilkinson & Sub Focus – Take It Up
11. Orkidea – Forward Forever
12. Itro, Polygon & Andromedik – Fly
13. Photographer & Susana – Find a Way
14. Mark Knight & Funkagenda – Man With The Red Face *** DEMOKRATIARAITA #1
15. Depeche Mode – You Move (Latroit remix) *** DEMOKRATIARAITA #2

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

16. Faithless – Insomnia (Avicii remix) *** DEMOKRATIARAITA #3
17. Binary Finary – 1998 (James Dymond remix) *** DEMOKRATIARAITA #4
18. Cern – The Message *** DEMOKRATIARAITA #5
19. Pendulum – Watercolour (Matrix & Futurebound remix)

XmiX – Teio
Handprint (Aeroplane Remix) – Detroit’s Filthiest, Amina Ya Heard
Old Dollars (Extended Mix) – Ferreck Dawn & Robosonic
Oh Yeah (Remix) – Parov Stelar
MSBWY – Malaa & Noizu
When A Fire Starts To Burn (Shapeless & Golden Leaf Bootleg) – Disclosure
Hangin Out With Charlie (Original Mix) – CamelPhat
Today’s News (Original Mix) – Solardo
Dished (Male Stripper) (Extended Mix) – Purple Disco Machine
w/ Be Sharp Say Nowt – Patrick Topping
The Grind (Original Mix) – Billy Kenny

20. Coast 2 Coast – Home (Ruddaz remix)
21. Adam Beyer, Bart Skils – Your Mind
22. Cirez D – Dare U
23. Honan – Last Exit
24. DJ Tiesto – Flight 643
25. London Grammar – Hell To The Liars (Kölsch remix)
26. Tapesh – Berlin edit

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

DJ Orion @ YleX 06.07.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat


July 6th, 2018

Top of Tiergarten.

A post shared by Orion (@juskawendland) on

DJ Orion @ YleX 06.07.2018 – Livenä Berliinistä – Biisilistat

🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 UUSI Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. JVG – Hombre (DJ Oliver Paris PowerPunch Remix)
14. Tiësto & Dzeko Feat. Preme & Post Malone – Jackie Chan (Sebastian Perez Remix)
13. Matisyahu – One Day (Juha Remix)
12. Ina Wroldsen – Remember Me (MJ Cole Remix)
11. Samlight – You Take Me Up
10. Armin van Buuren feat. James Newman – Therapy (Throttle Remix)
09. Elderbrook – Sleepwalking
08. Kelis x Freejak – My Milkshake *** HUGE HEFNERIN SUOSITUSRAITA ***
07. Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman – Raise Your Hands (Shadow Child Updates)
06. ID – Specialise In Love
05. You See Me – Afraid feat. Smoy
04. Alma feat. Tove Styrke – Good Vibes (Just Kiddin remix)
03. Don Diablo – Anthem (We Love House Music)
02. Alora & Senii – Love U So
01. Ryan Blyth Feat. BB Diamond – Raise a Glass

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Richard Grey – Our House
2. Sol Brothers – Turn Me Out ft. Kathy Brown (Illyus & Barrientos Remix)
3. Fatboy Slim – Right Here, Right Now (Kajis IBIZA2018 Bootleg)
4. Kris O’Neil – Make You Feel (Unterberg Remix)
5. JS16 – Stomp To My Beat (K-System remix)
6. Estiva – Alive
7. Silk City – Only Can Get Better (Claude VonStroke Remix)
8. Indivision – Everything Will Be OK
9. Jaytech – Aftershock
10. Neonlight – Neon City
11. Orkidea – Forward Forever
12. Culture Shock – There For You
13. Sean Tyas & Darren Porter – Potion
14. Eric Prydz – Generate *** DEMOKRATIARAITA #1
15. Ed Sheeran – Shape Of You (KIRO remix) *** DEMOKRATIARAITA #2
16. Josh Wink – Higher State of Consciousness *** DEMOKRATIARAITA #3

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

17. Pendulum – Witchcraft *** DEMOKRATIARAITA #4
18. Scooter – Endless Summer *** DEMOKRATIARAITA #5
19. Friction – Dancing (feat. JP Cooper)

XmiX – DJ M
01. Ryan Riback-Do You Care (Jordan Bass Remix)
02. MC Fioti -Bum Bum Tam Tam (Jax Jones Remix)
03. Moorefun – Gonna FEEL It (Extented Mix)
04. Mattn-Cafe Del Mar 2016 (Dimitri Vegas & Like Mike Vs. Klaas Vocal Mix)

20. Vini Vici – Where The Heart Is
21. Damus – Caleva
22. Anthony Ragni – Lucid
23. Kayan Code – Furion
24. Will Rees – Blurred
25. Liquid Soul – Nirvana (Dimibo Remix)
26. Remake – Blade Runner (Maceo Plex Renaissance Remix)
27. Paul Kalkbrenner – Sky and Sand

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

DJ Orion @ YleX

Joka perjantai klo 19-22
19:00-20:00 Uuden Tanssimusiikin Lista
20:00-22:00 DJ OrionLähetä musaa

Lähetä soittoon oma biisisi.
Lue ohjeet.

Etsi radioseteistä


Soundcloud


Orion – Kuivaamo [Rotraum] – OUT NOW

Orion – Kuivaamo [Rotraum] – OUT NOW

Description: In the end of 2016 I visited a brand new warehouse venue, “Kuivaamo”, in Tampere. It was already hyped to be the most amazing venue seen in Finland for a long while and being also veeery excited of the upcoming gig, I made a kick-ass acid track with the upcoming night in my mind. I played it that night, it worked brilliantly – and now nearly instantly after the gig (1,5 years later;) it sees the light of day officially. “Orion – Kuivaamo” is all about hats-off to the fantastic Tampere promoters and Kuivaamo crew. Let it play!

Link: Soundcloud

Featured blog post


Through the lens

Tässä se on! Absence of Facts -lafkan kakkosvinyyli – “Cari Lekebusch & Orion – Foreign Shapes”. Sulkeuduttiin viikonlopuksi Carin kanssa studioon ja saatiin kasaan kolme todella groovaavaa hypnoottista teknoraitaa, joista kaksi on vinyylillä ja kolmas tarjolla diginä. Turha kai sanoakaan kuinka inspiroivaa musasessiot kolmen vuosikymmenen teknoikonin kanssa on olleet – ja tän ulossaaminen 4kk:n Berliinin kesä- ja musaloman päätteeksi on aivan hillittömän siistiä.

Tätä ei vielä löydy mistään kaupoista, joten toooodella eksklusiivinen pre-order on räätälöity paremmaksi kuin missään muualla tulee olemaan. Vinyylin yhteydessä saa raidat itselleen myös diginä, mukaanlukien bonusraidan. Oon myös puskenut postikulut niin alas, että itku ei tuu kuin korkeintaan mulla postittaessa ja vinskan matkassa tulee vielä extrahyvää tarrojen ja digidownloadien muodossa. Worth every penny!:) Oli tää sun vinskakokoelman ensimmäinen levy tai se vihoviimeinen jonka takia puoliso menettää hermonsa ja ottaa eron, tää on sen arvoista. Täältä saa: https://absenceoffacts.bandcamp.com/album/cari-lekebusch-orion-foreign-shapes (suora linkki biossa)

P.S. Jos ei osaa tai halua ostaa tota kautta niin MobilePaylla onnistuu kans. Silloin vaan privamessagee tulemaan niin heitän speksit.

See on Instagram


All featured posts