Blogs & Podcasts

Uusi blogi alla

By January 14, 2005 No Comments

Vaikka kaikki näyttää edelleen autuaan rauhalliselta ja pölyttyneeltä täällä DJ-rentun blogimaailmassa, niin pinnan alla kiiltelee upouusi blogimoottori.
Päivitin Movable Typen versioon 3.14 ja uusin hieman Blacklistiäkin spämmääjien varalta. Kaikkiaan tämä uusi kirjoitussysteemi vaikuttaa nettikirjoittajan kannalta aivan unelmalta. Linkittäminen ja tekstin editointi sujuu näppärästi ja uusia featureja on kivasti – mielenkiintoisimpana niistä kirjoitusten julkaiseminen automaattisesti määrättynä ajankohtana.

Ostin uudet neulat soittimiini. Ortofon Prot ovat olleet jo aiemmin kiinni levyissä, joten ostos oli selkeä. Hassua on, että nuo Prot vaativat päälleen neljä grammaa neulapainoa valmistajan sivujen mukaan, mikä kuulostaa meikäläisen korvaan aika hurjalta määrältä. Ja missä antiskatingin ja neulapainon lukemien täytyisi aina olla samat, loppuu ainakin Technicseissä antiskating kesken. Outoa kyllä.
Noh, kahden gramman painollakin soundi on kyllä erinomainen eikä skippailuakaan esiinny.

Sain saman neulatilauksen yhteydessä viimein käsiini vinyyliversion Putsch ’79:n Putsch-albumista. Erinomainen ostos – maltan tuskin odottaa kevään Drop-iltoja tämän kanssa… :)

Menneiden viikkojen mielenkiintoisiin uutisiin kuuluu ehdottomasti Iglu-klubin kiertue. Alunperin Tampereelta lähtöisin oleva klubi suuntaa Virosta ja Etelä-Suomesta pohjoista kohti ja jäätyy kiinni Kemin lumilinnaan 27.03.2005. Kaikkien aikojen ensimmäiset teknokekkerit siinä puljussa ovat kirjaimellisesti cool ja Iglulla on takanaan ehdottomasti paras maskottinelikko, mitä on nähty :) Psykepingviinin tyhjä katse kiilaa oman charttini kärkeen välittömästi.

Tämä raportti päättyy tähän. Jätän MT:n kiiltelemään uutuuttaan ja asetun odottelemaan viikon päässä häämöttävää Jyväskylän Cycle-tapahtumaa legendaarisessa A-Salissa.

Leave a Reply