Uncategorized

Through the lens

By August 11, 2019 No Comments

Hei tyypit. Kahdeksan viikon päästä olisi mun viidessadas lähetys YleX:llä. Aika paljon on mahtunut matkalle – Tiistain Tanssi-ilta, Tapanindancet, Vappudancet, Matin kanssa duunattu Disko2000, Uuden Tanssimusiikin Lista, nimikko-ohjelma, Berliinin lähetykset, kaikki ne risteilyt, XmiX-kiertue ja miljoona muuta hetkeä. On naurettu ja itketty, on saatu poliisilta kirje lähetykseen, on tehty radiota Grönlannista 60 ihmisen kylästä käsin ja kiroiltu vahingossa avoimeen mikkiin kun Saksan yhteydet pätkivät.

Mut nää on mun muistoja. Tarvitaan teidän!

Viidessadas lähetys on 500 minuuttia eli pyöristettynä 8 tuntia pitkä ja siihen mahtuu hirveä kasa toiveita(kin). Mä haluan saada teiltä matkaan nimenomaa biisejä ja hetkiä, jotka on jääneet mieleen – 10 vuoden takaa tai viime viikolta, ihan sama.

Milloin oot kuullut tätä radiohumppaa ekaa kertaa – mikä raita tai hetki on jäänyt vuosien varrelta mieleen – mikä biisi tai hetki oli pelkkää voittoa tai pelkkää facepalmia – minkä biisin tahdissa menit naimisiin, teit jälkikasvua tai keskustelit poliisin kanssa tieliikennelaista? Mikä on ollut hienoin/tunteikkain/jäätävin hetki mitä radiosta on kuulunut? Mikä biisi PITÄÄ soida, kun juhlitaan täysiä satoja?

Jos et oo koskaan täyttänyt toivekaavaketta, nyt on sen aika. Ja jos oot, nyt on aika täyttää uusiksi. Ja mainitse toiveeseen että se on 500. lähetystä varten niin se putoaa oikeaan paikkaan. Kaavake on osoitteessa djorion.fi/toive – linkki kans biossa.

Ja ennenkaikkea – kiitos että oot kuunnellut, on aika ihmeellistä mitä kaikkea radio voi yhä vuonna 2019 olla.

See on Instagram