Uncategorized

Through the lens

By March 19, 2019 No Comments

“Minkälaista materiaalia, Matti?” Oon miettinyt, että olis kiva että olisi olemassa Absence of Facts -tuote, joka olisi kuin levy-yhtiö itse: käsin tehty, kotimainen, loppuun asti mietitty ja hitusen sivussa valtavirrasta.

Matti, mun hyvä ystävä, radiokollega ja DJ-inkarnaatio, jonka kanssa kerrytettiin kiertuekilsoja ja tuotiin asioita meidän pääkopasta ihmisten iloksi ja kauhuksi, meni ja jalosti itsestään miesompelijan – aliaksenaan PartaMatti. Aika nopeasti tajuttiin, että herran ompelijabrändissä ja Absence of Factsissa on aika tosi paljon samaa. Toinen tuntuu tosi pahalta korvissa, toinen taas hyvältä päällä. Oli pakko palata juurille ja tuoda eläväksi jotain meidän molempien pääkopasta.

Ja tulos on kuin huutoa parhaaseen kuunteluaikaan! Ompelimossa jalostettiin täydellinen paita, joka huokuu hyvää molemmista suunnista. Tää on estetiikaltaan pelkkää Absence of Factsia, riittävän pitkä, sopivan spessu (ei tosiaan mikään perus T-paita) ja materiaaliltaan sairaan laadukas. Käsin tehty ja 100% kotimainen. Ja musta. Tietysti.

Jokainen paita valmistetaan yksitellen ja PartaMatin omin käsin. Ei oo mitään varastoa tai mitään alihankintaa. Mee ja kurkkaa lisää ➡️ Linkki tiätty biossa.

See on Instagram

Leave a Reply