DJ Orion (YleX, Finland)

DJ Orion @ YleX 01.02.2019 – Biisilistat


February 1, 2019

View this post on Instagram

Talk to the foot. 👞

A post shared by Orion (@juskawendland) on

DJ Orion @ YleX 01.02.2019 – Biisilistat

🎵 UUSI Youtube-kanava: https://www.youtube.com/channel/UCwVQNwL3ZjaGYXjwphuCCiw
🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. Mouhous x Tiesto x Tujamo – Äänii (Gekko Mashup)
14. P. Diddy – Bad Boys For Life (Freejak Remix)
13. Sam Robs & Kelvin Wood – No Scrubs
12. Anton Powers & Redondo – Make Your Move
11. Eat More Cake – Memories (Offset Remix)
10. Steve Angello – Nothing Scares Me Anymore (Corey James & David Pietras Remix)
09. Joan Alasta – Close (Slim Tim Remix)
08. Post Malone – Wow (Nathan C remix) *** DJ SAMPL:N SUOSITUSRAITA
07. ABBA – Voulez-Vous (A-Trak Bootleg)
06. MERCE feat. Avass – Surrender (Club Edit)
05. Richard Grey – Jump
04. M-22 – White Lies
03. Maff Boothroyd & Deep Matter – Taboo (Slim Tim remix)
02. Offaiah – Push Pull
01. Oliver Heldens & Lenno – This Groove

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Duke Dumont – Won’t Look Back
2. Niels van Gogh – Pulverturm (Tiësto’s Big Room Remix)
3. Ten Ven – Just About (Kideko Remix)
4. Illyus & Barrientos – Shout
5. Dance With The Dead – Skeletons In The Attic
6. Darude – Sandstorm (Peetu S bootleg)
7. Faithless – Salva Mea 2.0. (Above&Beyond remix)
8. Savi ft. Ida da Silva – Losin Myself (Fliwo Remix)
9. Tristan Garner – Punx
10. BUDD & Bluum – Square One
11. Kai Tracid – Too Many Times (Energy Mix)
12. + Apollo 440 – Stop the Rock (Gigolo Stop the Jocks Remix)
13. Turku Gabber Corps – Broadcasters Nauru

14. Joonas Hahmo – Cocktail Bar (Pjanoo mashup) *** DEMOKRATIARAITA
15. Tilt – I Dream (Resurrection mix) *** DEMOKRATIARAITA
16. Pendulum – Self vs Self *** DEMOKRATIARAITA
17. Kusela vs. Winx – Älä naura, Kulkuri *** DEMOKRATIARAITA
18. Metrik – Want My love (Club mix) *** DEMOKRATIARAITA

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

19. Ridgewalkers – Find (Andy Moor remix) *** DEMOKRATIARAITA
20. Woody van eyden, Gil Zambrano & Cheryl Barnes – Embrace the Rainbow (Guitar mix)
21. Business City – Hiihtää Hiihtää

XmiX – Alex L
1. FAITHLESS – God Is A Dj
2. PRYDA – Stay With Me
3. Cosmic Gate – Exploration Of Space (Third Contact Remix)
4. DADDYs GROOVE, NARI & MILANI – Big Love To The Bass
5. KAPKANO – Madman
6. YELLO – Oh Yeah
7. DADDYS GROOVE & JAXX DA FIHW – I Stay Tue
8. HENRY FONG feat ME.V – Turn It Up
9. AFROJACK feat MIGHTYFOOLS – Keep It Low
10. KAPKANO – Handzzup
11. DAVID GUETTA & SIA – Titanium 2017 (MSC Bounce Mix)

22. U96 – Das Boot
23. Fedde Le Grand – Put Your Hands Up For Detroit *** DEMOKRATIARAITA
24. Dash Berlin feat. Roxanne Emery – Shelter (Photographer remix)
25. Scooter – Move Your Ass – Noisecontrollers remix *** DEMOKRATIARAITA
26. Chris Schweizer – Loaded
27. Fail Emotions – Reborn *** DEMOKRATIARAITA
28. Maribou State – Rituals (Sasha remix)

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

🎵 UUSI Youtube-kanava: https://www.youtube.com/channel/UCwVQNwL3ZjaGYXjwphuCCiw

Next time live
11.03.2019
Orion - Urban Masses (Different Is Different) release dateRadio


On air every Friday on YleX, Finnish National Radio at 17:00-22:00 Finnish Time (GMT +2).
#Disko2000 17:00-20:00
#DJOrion 20:00-22:00.
See tracklists.
Soundcloud


Orion – Live at MTWAT X Absence of Facts @ Merikerho, Helsinki, 9.11.2018


Orion – Live at MTWAT X Absence of Facts @ Merikerho, Helsinki, 9.11.2018
Recorded live at MTWAT X Absence of Facts @ Merikerho, Helsinki, 9.11.2018. Thanks to My Techno Weighs A Ton label guys and NIQW for superb hosting. Brilliant, open minded crowd and overall good vibe.
Link: Soundcloud

Featured blog post


DJ Orion Yle Areenan musaohjelmien #1 vuonna 2018

Pari viikkoa sitten kuulin ihmeellisen uutisen: Mun vetämä YleX:n perjantai-ilta nousi koko Yleisradion musiikkiohjelmien Areena-tilastojen kärkeen alle 45-vuotiaiden kuuntelijoiden keskuudessa vuonna 2018. Tää on ihan sairaan hämmentävää monella eri tasolla. Mieti: Vuonna 2019 olisi hankalaa saada myytyä lähes mille tahansa radiokanavalle konsepti musaohjelmasta, joka tarjoaa pääasiassa marginaalista instrumentaalimusaa maanisella huutamisella säestettynä. Ja sit sellainen on kärjessä. Mä en tajua.

Tietysti tässä vaiheessa pitäisi kiittää kuunteiljoita. Mutta kun kuuntelija on aika passiivinen sana, se ei tähän oikein sovi. Se jengi, joka perjantai-iltaa on mahdollistanut vuodesta toiseen on yhtälailla sen ohjelman tekijöitä kuin minäkin. Parhaina viikkoina yli 90% ohjelman sisällöstä tulee kuulijoilta ja oma rooli on lähinnä välittää se hullun hyvä ja viihdyttävä sisältö muille. Voiko sen siistimpää tilannetta olla.

Mut tässä on muitakin oppitunteja. Ekana se, että tää marginaalimusiikin ohjelma ei tosiaan oo aina ollut mikään menestystarina. Se, että sitä on kuunnellut edes tolkullisen kokoinen jengi, kesti noin 8 vuotta. Melkein siis vuosikymmenen – ja siinäkään yhteydessä ei voi vähätellä Parasta Ennen!- ja Disko2000 -ohjelmien kyljessä räpistelemisen merkitystä.

Aikana, jolloin musan ja median kentällä odotetaan instant success -menestystarinoita, tällainen 8 vuoden ajan kasvaminen on monessa paikassa täysin mahdotonta. Nykyään odotetaan muutama kuukausi ja laitetaan lappu luukulle, jos juttu ei vedä. Miettikää, että 8 vuoden aikana kenelläkään ei tullut mieleen sanoa että “Ei tää humppa taida jengiä kiinnostaa, pistetään homma pakettiin”. Siinä kai todiste, etten oo ainoa joka on ollut tän ohjelman kanssa sekaisin;)

Oon nyt parin viikon aikana miettinyt paljon, et miksi jengi sit kuuntelee. Spekulaatiota ehkä, mutta mä haluan uskoa, että valtamedioiden, major labelien ja ylikansallisten yritysten puskeman musasisällön keskellä jengi haluaa yhä enemmän jotain hitusen vaihtoehtoisempaa. Loppuun asti laskelmoitu tarjonta haastaa meitä ihan liian vähän, härnää ja kiusaa meitä ihan liian vähän ja tarjoaa ihan liian paljon kädenlämpöistä kamaa. Kaiken ei tarvi aina olla helposti suussasulavaa – pääosa perjantai-illankin matskusta ei sula suussa vaan putoilee suoraan sinne ummetusosastolle.

Ja sit tietty se, että musaa tulee ovista ja ikkunoista ihan hulluna, ja hyvän materiaalin kuratointi on sairaan aikaavievää ja vaikeaa. Se, että sitä tehdään porukalla yhdessä pe-illan toiveiden, demokratiaraitojen, yhteisen Spotify-listan ja Facebook-groupin avulla on ihan maagisen siistiä ja lopputulos ihan timanttia. Kuka edes vähän aiheesta kiinnostunut ei haluaisi sellaista pakettia selata?

Mulla ei oo ollut ikinä fiilis, että mä meen radiostudiolle saapuessa _töihin_. Eikä oikein ikinä fiilis, että mä oon mun ohjelmasta vastuussa mun pomoille tai Yleisradiolle. Vastuuntunto tulee siitä, että saisi nostettua kotimaista konemusakenttää viikottain niin hyvin ja monipuolisesti kuin mahdollista – tapahtumia, artisteja ja musaa – ja siitä, että pystyy antamaan kaikkensa (siis ihan fyysisesti:) kolmen tunnin ajan niille, jotka radion tai Areenan (ja kaljan) haluaa napsauttaa auki.

Ihan hullun siistiä (ja tosi uskomatonta), että 11 vuoden ajan oon saanut paahtaa tätä hommaa ja – kuvitelkaa – tässä ostetun ja pakotetun näkyvyyden ja ylitehostetun musateollisuuden maailmassa mikään taho ei oo ikinä tullut kertomaan mulle, että jotain pitäisi soittaa tai olla soittamatta. Se on kansallisella radioasemalla kai jo globaalistikin melko harvinainen mahdollisuus, jota en halua ikinä pitää itsestäänselvyytenä.

Huhh – se että luit näin pitkästi maanisesta intrumentaalimusiikin ohjelmasta ei tee sustakaan kyllä yhtään sen tasapainoisempaa ihmistä. Mut ehkä just siks kuulutaan hyvin yhteen. Kiitos, jos oot klikannut Areenasta oikeaa nappia joskus viime vuoden aikana ja olit myötävaikuttamassa tähän hämmentävään sijoitukseen. Siksikin vuonna 2019 kotimainen konemusa voi oikein hyvin. ❤️

-Juska

(Sama postaus keskusteluineen Facebookissa)


All featured posts