DJ Orion (YleX, Finland)

DJ Orion @ YleX 25.01.2019 – Biisilistat


January 25, 2019

DJ Orion @ YleX 25.01.2019 – Biisilistat

🎵 UUSI Youtube-kanava: https://www.youtube.com/channel/UCwVQNwL3ZjaGYXjwphuCCiw
🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. Reino Nordin – Veitsenterällä VS. Mike Williams – Give It Up (Daunlou MashBL)
14. Joe Stone – Bug a Boo
13. Anton Powers & Redondo – Make Your Move
12. Adelphi Music Factory – Javelin
11. ABBA – Voulez-Vous (A-Trak Bootleg)
10. Kideko & Simon Kidzoo – Shake That
09. Daddy’s Groove & Bottai feat. Mingue – Free (Boris Smith Remix)
08. Tomer Maizner ft Madame Mayhem – This Is The Night (Touch Me) *** PROBAKERIN VALINTA
07. Sneaky Sound System – Can’t Help The Way That I Feel (Smokin Jack Hill Remix)
06. Offaiah – Push Pull
05. Eat More Cake – Memories (Offset Remix)
04. Oliver Heldens & Lenno – This Groove
03. Steve Angello – Nothing Scares Me Anymore (Corey James & David Pietras Remix)
02. Richard Grey – Jump
01. Maff Boothroyd & Deep Matter – Taboo (Slim Tim remix)

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Otto Knows – Million Voices
2. Alex Metric & Ten Ven – What U Need
3. Croatia Squad – Corrosive
4. Dean Anthony feat. Katies Ambition – Set Me Free (Bustin & Skampy Rave Remix)
5. Jack Back – It Happens Sometimes (OFFAIAH Remix)
6. NCT – In The Sun Again
7. Delta Heavy & Dirty Audio feat Holly – Stay (Maduk remix)
8. Nora En Pure – Trailblazer (Local Dialect Remix)
9. The Chemical Brothers – Swoon (Maor Levi Remix)
10. Andromedik – Holding On
11. Kajis – Muisto
12. P.O.S. – Gravity
13. Muffler – July
14. Delta Heavy – Kaleidoscope
15. McMangos – Get Gangnam
16. Armin van Buuren – If It Ain’t Dutch *** DEMOKRATIARAITA
17. What So Not – Divide & Conquer *** DEMOKRATIARAITA
18. Sefa – Nothing But the Oldschool *** DEMOKRATIARAITA
19. Gvbbz – Holding *** DEMOKRATIARAITA

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

20. Solarstone – Solarcoaster *** DEMOKRATIARAITA
21. Late Night Alumni – Empty Streets (Lumisade Balearic mix)”
22. Antiloop ‎- Nowhere To Hide

XmiX – G-Dose
1. Netsky – Pirate Bay
2. Serial Killaz – Good Enough
3. Pendulum – Hold Your Colour
4. Avicii & Sebastien Drums- My Feelings For You (The Prototypes Remix)
5. Logistics – Toy Town
6. Pendulum – The Fountain Ft. Steven Wilson
7. London Elektricity- Just One Second feat. Elsa Esmeralda (Apex Remix)
8. Tantrum Desire- Reach
9. Camo & Krooked – Watch It Burn Ft. Ayah Marar
10. The Prodigy – Voodoo People (Pendulum Remix)
11. Skrillex – Ragga Bomb Ft. Ragga Twins

23. Tuvan – Gaia
24. TMA – Failed Rapture Test (David Rust Mash Up)
25. Awex – It’s Our Future (John Askew remix)
26. RMB – Reality
27. Brisk & Ham – In Your Life
28. DJ Ham – Jump 2 Da Groove
29. Substanced – The Killing
30. Sailor & I – Coming Down

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

🎵 UUSI Youtube-kanava: https://www.youtube.com/channel/UCwVQNwL3ZjaGYXjwphuCCiw

Next time live
11.03.2019
Orion - Urban Masses (Different Is Different) release dateRadio


On air every Friday on YleX, Finnish National Radio at 17:00-22:00 Finnish Time (GMT +2).
#Disko2000 17:00-20:00
#DJOrion 20:00-22:00.
See tracklists.
Soundcloud


Orion – Live @ TwentyOne, Tampere, 17.11.2018


Orion – Live @ TwentyOne, Tampere, 17.11.2018
1,5h live recording from TwentyOne, Tampere.
Link: Soundcloud

All Soundcloud posts


Youtube


Elämä artistina feat. Miia Magia

Vahvat naiset, jotka ottaa ohjat omiin käsiinsä ja inspiroi muita on parasta mitä löytyy. Perjantaina DSTNY-niminen suomalainen DJ jatkoi nousevaa trendiä, jossa enemmän ja enemmän naisten tekemiä miksauksia soi YleX:n perjantai-illassa. Vastaanotto oli erinomainen – ja leidin saatesanat puhuivat puolestaan. 💪 Kuuntele XmiX Areenassa.

Ja täysin samaa sanomaa jakoi Miia Magia yläolevalla videolla, kun istuttiin juttelemaan artistihommista ja naisten asemasta konemusakulttuurissa. Parhaita tyyppejä ❤️

All Youtube posts
Featured blog post


DJ Orion Yle Areenan musaohjelmien #1 vuonna 2018

Pari viikkoa sitten kuulin ihmeellisen uutisen: Mun vetämä YleX:n perjantai-ilta nousi koko Yleisradion musiikkiohjelmien Areena-tilastojen kärkeen alle 45-vuotiaiden kuuntelijoiden keskuudessa vuonna 2018. Tää on ihan sairaan hämmentävää monella eri tasolla. Mieti: Vuonna 2019 olisi hankalaa saada myytyä lähes mille tahansa radiokanavalle konsepti musaohjelmasta, joka tarjoaa pääasiassa marginaalista instrumentaalimusaa maanisella huutamisella säestettynä. Ja sit sellainen on kärjessä. Mä en tajua.

Tietysti tässä vaiheessa pitäisi kiittää kuunteiljoita. Mutta kun kuuntelija on aika passiivinen sana, se ei tähän oikein sovi. Se jengi, joka perjantai-iltaa on mahdollistanut vuodesta toiseen on yhtälailla sen ohjelman tekijöitä kuin minäkin. Parhaina viikkoina yli 90% ohjelman sisällöstä tulee kuulijoilta ja oma rooli on lähinnä välittää se hullun hyvä ja viihdyttävä sisältö muille. Voiko sen siistimpää tilannetta olla.

Mut tässä on muitakin oppitunteja. Ekana se, että tää marginaalimusiikin ohjelma ei tosiaan oo aina ollut mikään menestystarina. Se, että sitä on kuunnellut edes tolkullisen kokoinen jengi, kesti noin 8 vuotta. Melkein siis vuosikymmenen – ja siinäkään yhteydessä ei voi vähätellä Parasta Ennen!- ja Disko2000 -ohjelmien kyljessä räpistelemisen merkitystä.

Aikana, jolloin musan ja median kentällä odotetaan instant success -menestystarinoita, tällainen 8 vuoden ajan kasvaminen on monessa paikassa täysin mahdotonta. Nykyään odotetaan muutama kuukausi ja laitetaan lappu luukulle, jos juttu ei vedä. Miettikää, että 8 vuoden aikana kenelläkään ei tullut mieleen sanoa että “Ei tää humppa taida jengiä kiinnostaa, pistetään homma pakettiin”. Siinä kai todiste, etten oo ainoa joka on ollut tän ohjelman kanssa sekaisin;)

Oon nyt parin viikon aikana miettinyt paljon, et miksi jengi sit kuuntelee. Spekulaatiota ehkä, mutta mä haluan uskoa, että valtamedioiden, major labelien ja ylikansallisten yritysten puskeman musasisällön keskellä jengi haluaa yhä enemmän jotain hitusen vaihtoehtoisempaa. Loppuun asti laskelmoitu tarjonta haastaa meitä ihan liian vähän, härnää ja kiusaa meitä ihan liian vähän ja tarjoaa ihan liian paljon kädenlämpöistä kamaa. Kaiken ei tarvi aina olla helposti suussasulavaa – pääosa perjantai-illankin matskusta ei sula suussa vaan putoilee suoraan sinne ummetusosastolle.

Ja sit tietty se, että musaa tulee ovista ja ikkunoista ihan hulluna, ja hyvän materiaalin kuratointi on sairaan aikaavievää ja vaikeaa. Se, että sitä tehdään porukalla yhdessä pe-illan toiveiden, demokratiaraitojen, yhteisen Spotify-listan ja Facebook-groupin avulla on ihan maagisen siistiä ja lopputulos ihan timanttia. Kuka edes vähän aiheesta kiinnostunut ei haluaisi sellaista pakettia selata?

Mulla ei oo ollut ikinä fiilis, että mä meen radiostudiolle saapuessa _töihin_. Eikä oikein ikinä fiilis, että mä oon mun ohjelmasta vastuussa mun pomoille tai Yleisradiolle. Vastuuntunto tulee siitä, että saisi nostettua kotimaista konemusakenttää viikottain niin hyvin ja monipuolisesti kuin mahdollista – tapahtumia, artisteja ja musaa – ja siitä, että pystyy antamaan kaikkensa (siis ihan fyysisesti:) kolmen tunnin ajan niille, jotka radion tai Areenan (ja kaljan) haluaa napsauttaa auki.

Ihan hullun siistiä (ja tosi uskomatonta), että 11 vuoden ajan oon saanut paahtaa tätä hommaa ja – kuvitelkaa – tässä ostetun ja pakotetun näkyvyyden ja ylitehostetun musateollisuuden maailmassa mikään taho ei oo ikinä tullut kertomaan mulle, että jotain pitäisi soittaa tai olla soittamatta. Se on kansallisella radioasemalla kai jo globaalistikin melko harvinainen mahdollisuus, jota en halua ikinä pitää itsestäänselvyytenä.

Huhh – se että luit näin pitkästi maanisesta intrumentaalimusiikin ohjelmasta ei tee sustakaan kyllä yhtään sen tasapainoisempaa ihmistä. Mut ehkä just siks kuulutaan hyvin yhteen. Kiitos, jos oot klikannut Areenasta oikeaa nappia joskus viime vuoden aikana ja olit myötävaikuttamassa tähän hämmentävään sijoitukseen. Siksikin vuonna 2019 kotimainen konemusa voi oikein hyvin. ❤️

-Juska

(Sama postaus keskusteluineen Facebookissa)


All featured posts