DJ Orion (YleX, Finland)

DJ Orion @ YleX 30.11.2018 – Biisilistat


November 30, 2018

DJ Orion @ YleX 30.11.2018 – Biisilistat

🎵 UUSI Youtube-kanava: https://www.youtube.com/channel/UCwVQNwL3ZjaGYXjwphuCCiw
🎵 Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
🎵 Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
🎵 Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
🎵 Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

🎵 Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. LMFAO x Tujamo – Party Funk Anthem (Dj Santtos 2K19 Bootleg)
14. Lifelike & Kris Menace – Discopolis 2.0 (Sander van Doorn Remix)
13. Axwell – Nobody Else
12. Aurora – Forgotten Love (Claptone Remix)
11. Darude – Timeless
10. Kahikko & Detmex – Game Night
09. Boston Bun – Better Together
08. Rivas (BR) & Flakke – Beathoven *** PROBAKERIN SUOSITUSRAITA
07. Winning Team – Feeling Allright
06. Federico Scavo – Blow It (Luca Guerrieri Remix)
05. The Second Level – Gunman
04. 2Lovers – It’s Like That
03. Robyn – Missing U (Weiss Remix)
02. Felix – Don’t You Want Me (Luca Debonaire & Robert Feelgood Remix)
01. Morgan Page feat. Lissie – The Longest Road (Vicetone 2012 Extended Remix)

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Pryda – Enough Niton (The BeatThiefs Bootleg)
2. Chic – Le Freak (Oliver Heldens remix)
3. CamelPhat & Cristoph – Breathe
4. Sebastian Ingrosso, Tommy Trash & John Martin – Reload
5. Remoda, Catchment – Cured
6. RUFUS – Like An Animal (Yotto Remix)
7. Todd Terry feat. A-Trak – Dj’s gotta dance more
8. Rui Da Silva Feat Cassandra Fox – Touch Me (Billy Gillies Rework)
9. Movement Machina – All I Wanted
10. Guru Groove Foundation – Golden Love (Mr. Frenkie Remix)
11. Delta Heavy & Everyone You Know – Anarchy
12. Muffler – IGo

13. Charly Lownoise & Mental Theo – This Christmas (Dream Mix)
14. Borrelioosi – Paskaa Joulua

15. Chris Lake – California *** DEMOKRATIARAITA
16. Jussi Polet – Positive (Supermodels From Paris remix) *** DEMOKRATIARAITA
17. Yotto – The One You Left Behind *** DEMOKRATIARAITA
18. FBOTI – Piano Player *** DEMOKRATIARAITA
19. Headhunterz – Destiny *** DEMOKRATIARAITA

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

20. Limelght – Don’t Leave Me Now (Tom Fall Remix)
21. Taival – When Words End (Lepi remix)
22. Orkidea – Forward Forever mashup

XmiX – Anssi Kuopiosta
Pegboard Nerds – Swamp Thing (Da Tweekaz Bootleg)
Twoloud – Big Bang (Bass Modulators Remix)
Lazy Rich & Hot Mouth vs. Cyber – Hit That Bonk (Cyber Mashup)
SEREBRO – Mi Mi Mi (Forever Lost Bootleg)
Code Black – Lowr U Go
Endymion & Alfred – My Name Is Alfred
Darude – Sandstorm (Sub Sonik Remix)
D-Sturb – High Power
Yoji Biomehanika – Hardstyle Disco (Da Tweekaz & Sub Zero Project Remix)

23. M.I.N.O. – Opia
24. Protoculture – Valley Of The Red Gods
25. Terra Ferma – The Adventures of.. (Scott Bond & Charlie Walker REBOOTED)
26. Protoculture – Out of Reality (Shadow Chronicles remix)
27. Solarstone & Scott Bond – Red Line Highway (Factor B’s Extended Back To The Future Remix)
28. Ayla – Ayla (Omar Sherif 2016 Remix) (Original Mix)
29. Substanced – Heart Of Time (Kounta Kulture Remix)
30. Alek Szahala – Unilaulu
31. M83 – Outro

🎵 Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. Lähetä oma XmiX.

Facebook

🎵 UUSI Youtube-kanava: https://www.youtube.com/channel/UCwVQNwL3ZjaGYXjwphuCCiw

Next time live
11.03.2019
Orion - Urban Masses (Different Is Different) release dateRadio


On air every Friday on YleX, Finnish National Radio at 17:00-22:00 Finnish Time (GMT +2).
#Disko2000 17:00-20:00
#DJOrion 20:00-22:00.
See tracklists.
Soundcloud


Orion – Hitze 10967 (Original mix) [Absence of Facts]


Orion – Hitze 10967 (Original mix) [Absence of Facts]

With its roots firmly in the relentless techno of the ’90s, Absence of Facts presents modern analog-inspired tracks that have been handcrafted and carefully selected in Helsinki, Finland.

Hitze 10967 is a two-tracker with attitude from Absence of Facts main man Orion. The main track is a hypnotic groover with lively drum programming and the second track, “Point of Fact” takes a more housey route.

Written and produced by Juska Wendland
Mastered by Phonogenic Audio
Recorded in Kreuzberg, Berlin
© Absence of Facts 2018

Link: Soundcloud

All Soundcloud posts


Youtube


ORKIDEAN KEIKKALAUKKU

Useaan otteeseen Suomen parhaaksi DJksi äänestetty ja huikean uran konemusiikkiartistina tehnyt Orkidea raottaa keikkalaukkunsa sisältöä ja listaa ikimuistoisimmat keikkakokemuksensa.All Youtube posts
Featured blog post


DJ Orion Yle Areenan musaohjelmien #1 vuonna 2018

Pari viikkoa sitten kuulin ihmeellisen uutisen: Mun vetämä YleX:n perjantai-ilta nousi koko Yleisradion musiikkiohjelmien Areena-tilastojen kärkeen alle 45-vuotiaiden kuuntelijoiden keskuudessa vuonna 2018. Tää on ihan sairaan hämmentävää monella eri tasolla. Mieti: Vuonna 2019 olisi hankalaa saada myytyä lähes mille tahansa radiokanavalle konsepti musaohjelmasta, joka tarjoaa pääasiassa marginaalista instrumentaalimusaa maanisella huutamisella säestettynä. Ja sit sellainen on kärjessä. Mä en tajua.

Tietysti tässä vaiheessa pitäisi kiittää kuunteiljoita. Mutta kun kuuntelija on aika passiivinen sana, se ei tähän oikein sovi. Se jengi, joka perjantai-iltaa on mahdollistanut vuodesta toiseen on yhtälailla sen ohjelman tekijöitä kuin minäkin. Parhaina viikkoina yli 90% ohjelman sisällöstä tulee kuulijoilta ja oma rooli on lähinnä välittää se hullun hyvä ja viihdyttävä sisältö muille. Voiko sen siistimpää tilannetta olla.

Mut tässä on muitakin oppitunteja. Ekana se, että tää marginaalimusiikin ohjelma ei tosiaan oo aina ollut mikään menestystarina. Se, että sitä on kuunnellut edes tolkullisen kokoinen jengi, kesti noin 8 vuotta. Melkein siis vuosikymmenen – ja siinäkään yhteydessä ei voi vähätellä Parasta Ennen!- ja Disko2000 -ohjelmien kyljessä räpistelemisen merkitystä.

Aikana, jolloin musan ja median kentällä odotetaan instant success -menestystarinoita, tällainen 8 vuoden ajan kasvaminen on monessa paikassa täysin mahdotonta. Nykyään odotetaan muutama kuukausi ja laitetaan lappu luukulle, jos juttu ei vedä. Miettikää, että 8 vuoden aikana kenelläkään ei tullut mieleen sanoa että “Ei tää humppa taida jengiä kiinnostaa, pistetään homma pakettiin”. Siinä kai todiste, etten oo ainoa joka on ollut tän ohjelman kanssa sekaisin;)

Oon nyt parin viikon aikana miettinyt paljon, et miksi jengi sit kuuntelee. Spekulaatiota ehkä, mutta mä haluan uskoa, että valtamedioiden, major labelien ja ylikansallisten yritysten puskeman musasisällön keskellä jengi haluaa yhä enemmän jotain hitusen vaihtoehtoisempaa. Loppuun asti laskelmoitu tarjonta haastaa meitä ihan liian vähän, härnää ja kiusaa meitä ihan liian vähän ja tarjoaa ihan liian paljon kädenlämpöistä kamaa. Kaiken ei tarvi aina olla helposti suussasulavaa – pääosa perjantai-illankin matskusta ei sula suussa vaan putoilee suoraan sinne ummetusosastolle.

Ja sit tietty se, että musaa tulee ovista ja ikkunoista ihan hulluna, ja hyvän materiaalin kuratointi on sairaan aikaavievää ja vaikeaa. Se, että sitä tehdään porukalla yhdessä pe-illan toiveiden, demokratiaraitojen, yhteisen Spotify-listan ja Facebook-groupin avulla on ihan maagisen siistiä ja lopputulos ihan timanttia. Kuka edes vähän aiheesta kiinnostunut ei haluaisi sellaista pakettia selata?

Mulla ei oo ollut ikinä fiilis, että mä meen radiostudiolle saapuessa _töihin_. Eikä oikein ikinä fiilis, että mä oon mun ohjelmasta vastuussa mun pomoille tai Yleisradiolle. Vastuuntunto tulee siitä, että saisi nostettua kotimaista konemusakenttää viikottain niin hyvin ja monipuolisesti kuin mahdollista – tapahtumia, artisteja ja musaa – ja siitä, että pystyy antamaan kaikkensa (siis ihan fyysisesti:) kolmen tunnin ajan niille, jotka radion tai Areenan (ja kaljan) haluaa napsauttaa auki.

Ihan hullun siistiä (ja tosi uskomatonta), että 11 vuoden ajan oon saanut paahtaa tätä hommaa ja – kuvitelkaa – tässä ostetun ja pakotetun näkyvyyden ja ylitehostetun musateollisuuden maailmassa mikään taho ei oo ikinä tullut kertomaan mulle, että jotain pitäisi soittaa tai olla soittamatta. Se on kansallisella radioasemalla kai jo globaalistikin melko harvinainen mahdollisuus, jota en halua ikinä pitää itsestäänselvyytenä.

Huhh – se että luit näin pitkästi maanisesta intrumentaalimusiikin ohjelmasta ei tee sustakaan kyllä yhtään sen tasapainoisempaa ihmistä. Mut ehkä just siks kuulutaan hyvin yhteen. Kiitos, jos oot klikannut Areenasta oikeaa nappia joskus viime vuoden aikana ja olit myötävaikuttamassa tähän hämmentävään sijoitukseen. Siksikin vuonna 2019 kotimainen konemusa voi oikein hyvin. ❤️

-Juska

(Sama postaus keskusteluineen Facebookissa)


All featured posts