DJ Orion (YleX, Finland)

DJ Orion @ YleX 02.11.2018 – Biisilistat


November 2, 2018

DJ Orion @ YleX 02.11.2018 – Biisilistat

đŸŽ” Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/394234067703957/
đŸŽ” Spotify: http://bit.ly/spotifyorion
đŸŽ” UUSI Toivekaavake: http://djorion.fi/toive
đŸŽ” Biisilistat: http://www.djorion.fi/radio

đŸŽ” Areena – Uuden Tanssimusiikin lista: http://bit.ly/utlareena

19:00-20:00 – Uuden Tanssimusiikin Lista

15. Tiesto/Dzeko/Preme/Post Malone – Jackie Chan (DJ Auru Wombass Bootleg)
14. Robinson – Medicine (Just Kiddin Remix)
13. Lifelike & Kris Menace – Discopolis 2.0 (Sander van Doorn Extended Remix)
12. Hot Source, After 6 – Miss You
11. Oliver Heldens – Fire In My Soul ft Shungudzo
10. Hanne MjĂžen – Sounds Good To Me (Paul Woolford Remix)
09. Calvin Harris – Promises MK remix
08. JOYRYDE & Skrillex – Agen Wida *** HUGE HEFNERIN SUOSITUSRAITA
07. Madison Mars – My Feelings
06. Big Pineapple – Another Chance (Keanu Silva remix)
05. Robyn – Missing U (Weiss Remix)
04. Lumisade – Onawo
03. Darude – Timeless
02. Lope & Kantola – Another Day
01. Felix – Don’t You Want Me (Luca Debonaire & Robert Feelgood Remix)

đŸŽ” Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

20:00-21:00 – DJ Orion

1. Kokiri & Dragonette – Faith In Love (Kokiri’s Back To ’96 VIP Mix)
2. Popcorn Poppers & Tommy B – Upside & Round Around
3. Wh0 – Devotion
4. SNBRN – California Chris Lake & Matroda Remix
5. Bedrock – Heaven Scent (OC & Verde Remix)
6. Chase&Status – Blind Faith
7. Tony De Vit – The Dawn (Kydus Remix)
8. Super8 & Tab – Blockchain
9. Mat Zo – Meaning Lost All Words
10. Frankie Bones – Call it Techno (Carlo Lio Remix)
11. Richard Durand – The Air I Breathe
12. TPM – Nakit ja muuuussi
13. Business City – HiihtÀÀ HiihtÀÀ *** DEMOKRATIARAITA
14. Mord Fustang – Fabricated *** DEMOKRATIARAITA
15. Brennan Heart & Zatox – God Complex *** DEMOKRATIARAITA
16. Prodigy – Timebomb Zone *** DEMOKRATIARAITA

đŸŽ” Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

21:00-22:00 – DJ Orion

17. Coldplay – White Shadows ( Orkidea Pure Progressive Mix)
18. Porter Robinson – Language
19. K-System – Sound of Arena

XmiX – Kessun Retale
1. Moontrackers – Gaia (Original Mix)
2. Silo (SA) – Extraction (Original Mix)
3. BrokenHead – In The Rain (Original Mix)
4. Rafael Osmo – Sense (Original Mix)
5. UCast – Quadra (Extended Mix)
6. Mark Norman – Rush (Paul Denton Extended Remix)

20. Lange vs Gareth Emery – Another You, Another Me
21. Chakra – Home (Factor B remix)
22. Scott Bond & Charlie Walker vs Trouser Enthusiasts – Sweet Release
23. Sneijder – Killer Instinct
24. Navion & Oryon – Found My Way
25. Mark Sherry meets Space Frog & Derb – Follow Me (Psyburst Mix)
26. Aphex Twin – On

đŸŽ” Areena – DJ Orion: http://bit.ly/djorionareena

Toivo musaa. LÀhetÀ oma XmiX.

Facebook

Next time live
11.03.2019
Orion - Urban Masses (Different Is Different) release dateRadio


On air every Friday on YleX, Finnish National Radio at 17:00-22:00 Finnish Time (GMT +2).
#Disko2000 17:00-20:00
#DJOrion 20:00-22:00.
See tracklists.
Soundcloud


Orion – Kuivaamo [Rotraum] – OUT NOW

Orion – Kuivaamo [Rotraum] – OUT NOW

Description: In the end of 2016 I visited a brand new warehouse venue, “Kuivaamo”, in Tampere. It was already hyped to be the most amazing venue seen in Finland for a long while and being also veeery excited of the upcoming gig, I made a kick-ass acid track with the upcoming night in my mind. I played it that night, it worked brilliantly – and now nearly instantly after the gig (1,5 years later;) it sees the light of day officially. “Orion – Kuivaamo” is all about hats-off to the fantastic Tampere promoters and Kuivaamo crew. Let it play!

Link: Soundcloud

Featured blog post


DJ Orion Yle Areenan musaohjelmien #1 vuonna 2018

Pari viikkoa sitten kuulin ihmeellisen uutisen: Mun vetÀmÀ YleX:n perjantai-ilta nousi koko Yleisradion musiikkiohjelmien Areena-tilastojen kÀrkeen alle 45-vuotiaiden kuuntelijoiden keskuudessa vuonna 2018. TÀÀ on ihan sairaan hÀmmentÀvÀÀ monella eri tasolla. Mieti: Vuonna 2019 olisi hankalaa saada myytyÀ lÀhes mille tahansa radiokanavalle konsepti musaohjelmasta, joka tarjoaa pÀÀasiassa marginaalista instrumentaalimusaa maanisella huutamisella sÀestettynÀ. Ja sit sellainen on kÀrjessÀ. MÀ en tajua.

Tietysti tÀssÀ vaiheessa pitÀisi kiittÀÀ kuunteiljoita. Mutta kun kuuntelija on aika passiivinen sana, se ei tÀhÀn oikein sovi. Se jengi, joka perjantai-iltaa on mahdollistanut vuodesta toiseen on yhtÀlailla sen ohjelman tekijöitÀ kuin minÀkin. Parhaina viikkoina yli 90% ohjelman sisÀllöstÀ tulee kuulijoilta ja oma rooli on lÀhinnÀ vÀlittÀÀ se hullun hyvÀ ja viihdyttÀvÀ sisÀltö muille. Voiko sen siistimpÀÀ tilannetta olla.

Mut tĂ€ssĂ€ on muitakin oppitunteja. Ekana se, ettĂ€ tÀÀ marginaalimusiikin ohjelma ei tosiaan oo aina ollut mikÀÀn menestystarina. Se, ettĂ€ sitĂ€ on kuunnellut edes tolkullisen kokoinen jengi, kesti noin 8 vuotta. Melkein siis vuosikymmenen – ja siinĂ€kÀÀn yhteydessĂ€ ei voi vĂ€hĂ€tellĂ€ Parasta Ennen!- ja Disko2000 -ohjelmien kyljessĂ€ rĂ€pistelemisen merkitystĂ€.

Aikana, jolloin musan ja median kentĂ€llĂ€ odotetaan instant success -menestystarinoita, tĂ€llainen 8 vuoden ajan kasvaminen on monessa paikassa tĂ€ysin mahdotonta. NykyÀÀn odotetaan muutama kuukausi ja laitetaan lappu luukulle, jos juttu ei vedĂ€. MiettikÀÀ, ettĂ€ 8 vuoden aikana kenellĂ€kÀÀn ei tullut mieleen sanoa ettĂ€ “Ei tÀÀ humppa taida jengiĂ€ kiinnostaa, pistetÀÀn homma pakettiin”. SiinĂ€ kai todiste, etten oo ainoa joka on ollut tĂ€n ohjelman kanssa sekaisin;)

Oon nyt parin viikon aikana miettinyt paljon, et miksi jengi sit kuuntelee. Spekulaatiota ehkĂ€, mutta mĂ€ haluan uskoa, ettĂ€ valtamedioiden, major labelien ja ylikansallisten yritysten puskeman musasisĂ€llön keskellĂ€ jengi haluaa yhĂ€ enemmĂ€n jotain hitusen vaihtoehtoisempaa. Loppuun asti laskelmoitu tarjonta haastaa meitĂ€ ihan liian vĂ€hĂ€n, hĂ€rnÀÀ ja kiusaa meitĂ€ ihan liian vĂ€hĂ€n ja tarjoaa ihan liian paljon kĂ€denlĂ€mpöistĂ€ kamaa. Kaiken ei tarvi aina olla helposti suussasulavaa – pÀÀosa perjantai-illankin matskusta ei sula suussa vaan putoilee suoraan sinne ummetusosastolle.

Ja sit tietty se, ettÀ musaa tulee ovista ja ikkunoista ihan hulluna, ja hyvÀn materiaalin kuratointi on sairaan aikaavievÀÀ ja vaikeaa. Se, ettÀ sitÀ tehdÀÀn porukalla yhdessÀ pe-illan toiveiden, demokratiaraitojen, yhteisen Spotify-listan ja Facebook-groupin avulla on ihan maagisen siistiÀ ja lopputulos ihan timanttia. Kuka edes vÀhÀn aiheesta kiinnostunut ei haluaisi sellaista pakettia selata?

Mulla ei oo ollut ikinĂ€ fiilis, ettĂ€ mĂ€ meen radiostudiolle saapuessa _töihin_. EikĂ€ oikein ikinĂ€ fiilis, ettĂ€ mĂ€ oon mun ohjelmasta vastuussa mun pomoille tai Yleisradiolle. Vastuuntunto tulee siitĂ€, ettĂ€ saisi nostettua kotimaista konemusakenttÀÀ viikottain niin hyvin ja monipuolisesti kuin mahdollista – tapahtumia, artisteja ja musaa – ja siitĂ€, ettĂ€ pystyy antamaan kaikkensa (siis ihan fyysisesti:) kolmen tunnin ajan niille, jotka radion tai Areenan (ja kaljan) haluaa napsauttaa auki.

Ihan hullun siistiĂ€ (ja tosi uskomatonta), ettĂ€ 11 vuoden ajan oon saanut paahtaa tĂ€tĂ€ hommaa ja – kuvitelkaa – tĂ€ssĂ€ ostetun ja pakotetun nĂ€kyvyyden ja ylitehostetun musateollisuuden maailmassa mikÀÀn taho ei oo ikinĂ€ tullut kertomaan mulle, ettĂ€ jotain pitĂ€isi soittaa tai olla soittamatta. Se on kansallisella radioasemalla kai jo globaalistikin melko harvinainen mahdollisuus, jota en halua ikinĂ€ pitÀÀ itsestÀÀnselvyytenĂ€.

Huhh – se ettĂ€ luit nĂ€in pitkĂ€sti maanisesta intrumentaalimusiikin ohjelmasta ei tee sustakaan kyllĂ€ yhtÀÀn sen tasapainoisempaa ihmistĂ€. Mut ehkĂ€ just siks kuulutaan hyvin yhteen. Kiitos, jos oot klikannut Areenasta oikeaa nappia joskus viime vuoden aikana ja olit myötĂ€vaikuttamassa tĂ€hĂ€n hĂ€mmentĂ€vÀÀn sijoitukseen. Siksikin vuonna 2019 kotimainen konemusa voi oikein hyvin. ❀

-Juska

(Sama postaus keskusteluineen Facebookissa)


â–ș All featured posts