Uncategorized

Through the lens

By October 9, 2018 No Comments

Tässä se on! Absence of Facts -lafkan kakkosvinyyli – “Cari Lekebusch & Orion – Foreign Shapes”. Sulkeuduttiin viikonlopuksi Carin kanssa studioon ja saatiin kasaan kolme todella groovaavaa hypnoottista teknoraitaa, joista kaksi on vinyylillä ja kolmas tarjolla diginä. Turha kai sanoakaan kuinka inspiroivaa musasessiot kolmen vuosikymmenen teknoikonin kanssa on olleet – ja tän ulossaaminen 4kk:n Berliinin kesä- ja musaloman päätteeksi on aivan hillittömän siistiä.

Tätä ei vielä löydy mistään kaupoista, joten toooodella eksklusiivinen pre-order on räätälöity paremmaksi kuin missään muualla tulee olemaan. Vinyylin yhteydessä saa raidat itselleen myös diginä, mukaanlukien bonusraidan. Oon myös puskenut postikulut niin alas, että itku ei tuu kuin korkeintaan mulla postittaessa ja vinskan matkassa tulee vielä extrahyvää tarrojen ja digidownloadien muodossa. Worth every penny!:) Oli tää sun vinskakokoelman ensimmäinen levy tai se vihoviimeinen jonka takia puoliso menettää hermonsa ja ottaa eron, tää on sen arvoista. Täältä saa: https://absenceoffacts.bandcamp.com/album/cari-lekebusch-orion-foreign-shapes (suora linkki biossa)

P.S. Jos ei osaa tai halua ostaa tota kautta niin MobilePaylla onnistuu kans. Silloin vaan privamessagee tulemaan niin heitän speksit.

See on Instagram

Leave a Reply