Uncategorized

Through the lens

By September 18, 2017 No Comments

Se fiilis! Mun Absence of Facts (@absenceoffacts) -teknolafkan ensimmäinen vinyyli on ulkona ja kaiken tän digihöyryn keskellä vielä käsin kosketeltavana. Sulkeuduttiin viime tammikuussa legendaarisen ruotsiteknon kummisetä Cari Lekebuschin kanssa viikonlopuksi studioon ja laitettiin kasaan kaksi raitaa hillitöntä groovee.

Ja joo, tässä sulkeutuu myös melkoinen ympyrä: haalin 90-luvulla omaan hyllyyn kasoittain ruotsiteknoa ja Carin julkaisuja ja fiilasin Tampereen teknobileissä herran raitoja isosti. Tuntuu täysin uskomattomalta kelata, että 20 vuotta myöhemmin päädyttiin monen käsittämättömän mutkan kautta tekemään yhdessä vinyylijulkaisu.

Jos haluat omaan hyllyyn yhden kappaleen suomalaista indieteknoa niin arvostus on suuri. Mahdollisuuksia on kovasti – Helsingistä löytyy levykaupasta, mä lähetän Bandcampin kautta mihin vain ja ulkomailtakin voi tilata. Osoitteessa www.aof.fi on kaikki.

Valtaisa kiitos kaikille matkan varrella projektissa jeesanneille ja ennenkaikkea teille, jotka ootte labelin musaa fiilanneet, ostaneet, jakaneet ja soittaneet. Just siitä elää tää koko valtavan upea musayhteisö.

See on Instagram

Leave a Reply