Uncategorized

Weekend Festival -lippuja, DOME-infopaketti, radiofaktaa sekä tarjolla keikka Silent Discossa

By July 21, 2017 No Comments

The Dome - Weekend Festival 2017

WEEKENDIN PRIORITY-LIPUT JAOSSA

Perjantaina 28.7. meikäläinen palaa neljän viikon radiolomilta. Lomien aikana on YleX:llä tarjoiltu kolme klassikkoradiolähetystä, houseklassikot, tranceklassikot ja oldskool-klassikot, joista kaikki löytyvät vielä hetken kuunneltavaksi Areenasta. Kurki myös biisilistat. Perjantaina 28.7. kuullaan YleX:llä Weekend-etkolähetys klo 20-22, jossa on jaossa Priority-lippuja festivaalille.

SILENT DISCO

YleX hostaa Weekendeillä kontin, johon nousee Silent Disco koko festivaalin ajaksi. Jos olet tulossa festivaaleille ja haluat soittamaan 30-60min festarisetin Silent Discoon, on siihen nyt mahdollisuus. Silent Disco yhdistetään myös suoraan radiolähetykseen, joten soittajien suorituksia kuullaan myös YleX:n festivaalilähetyksessä (kts. alla). Jos haluat soittamaan keikan Silent Discoon, nauhoita 15 minuutin DJ-setti ja lähetä se YleX:n ohjelmasivun oikeassa laidassa olevan lomakkeen kautta. DJ-settejä lähettäneiden joukosta kuratoidaan soittajakaarti Weekend Festivalin Silent Discoon. Nopeat vievät, mutta viimeinen mahdollisuus lähettää setti on keskiviikkona 2.8.

FESTIVAALIRADIO

YleX tekee radiolähetystä Weekend Festivalilta perjantaina ja lauantaina klo 17-24. Kattaus on kokonaisuudessaan konemusiikkia höystettynä niin kotimaisilla kuin ulkomaisillakin huippuvierailla. DJiltä kuullaan myös live-DJ -settejä, joita voi tulla seuraamaan YleX:n lähetyskontilta. Allekirjoittanut juontaa YleX:n Weekend-lähetyksiä 14 tuntia viikonlopun aikana.

DOME

Koko 14 tuntiahan on toisaalta silmänlumetta, koska hyvän radioputken katkaisee perjantaikeikka Dome-stagella. K18-stage on uusi aluevaltaus Weekendeillä ja tarjoilee ainoastaan housempaa ja teknompaa soundia koko viikonlopun ajan. Oma osuus on perjantaina klo 19-20 – tuu ihmeessä morjesteleen:) Hyvät faktat Domesta löytyy tästä videosta ja
Weekendin aikataulukin julkaistiin jo hyvissä ajoin.

UUDEN MUSIIKIN ILTAVUORO

Maanantaista torstaihin 24.7-27.7. meikäläinen on vetämässä YleX:n Uuden Musiikin Iltavuoroa. Tällöin tarjolla lisäfaktaa Weekend Festivalin keikoista, vieraista ja lähetyksistä sekä lisätietoa Silent Discosta. YleX:n Uuden Musiikin Iltavuoro maanantaista torstaihin klo 17-19.

Uuden Musiikin Iltavuoro

Leave a Reply