DJ Orion (YleX, Finland)

DJ Orion @ YleX – 06.01.2012 – XmiX: Kyau&Albert (DE)


January 4, 2012

Kyau & Albert

DJ Orion @ YleX – 06.01.2012 – XmiX: Kyau&Albert (DE)

YleX:n uuden vuoden perjantai-illat startataan isolla kattauksella 6.1.2012. XmiXissä vierailee saksalainen trancekaksikko Kyau&Albert, jotka saapuvat Helsinkiin keikalle viikkoa myöhemmin 14.1. Kotikaupungistaan Löbausta tavoitettu duo kertoo tarinan suomisävytteisen ja “Kiksu”-nimisen raitansa takana ja antaa XmiXissä ensimakua tulevasta Helsingin keikasta.

DJ Orionin ensimmäisellä tunnilla soitossa mm. Eric Prydz, Lovetone, Turismo, Sami Saari, Heavyweight DJs, Paul Oakenfold, Rico Tubbs ja Camo & Krooked.

Ohjelma on livelähetys Berliinistä.

Ohjelma on kuultavissa jälkikäteen Ylen Areenalla viikon ajan.

Katso myös ohjelman sivut – huutele studion suuntaan, lähetä palautetta, selaa biisilistoja tai lähetä oma biisisi soittoon.

Tune in – nyt perjantaina klo 22-24.
Web-stream: http://areena.yle.fi/player/index.php?channel=2&language=fi

YleX: http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/dj-orion
Facebook: http://bit.ly/djorion
DJOrion.fi: http://www.djorion.fi/radio

Next time live
27.05.2019
Afrozoid - Triple Fusion (Orion remix) [Valvula] - release date
01.06.2019
YleXPop, JoensuuRadio


On air every Friday on YleX, Finnish National Radio at 17:00-22:00 Finnish Time (GMT +2).
#Disko2000 17:00-20:00
#DJOrion 20:00-22:00.
See tracklists.
Soundcloud


Heron presents: The Grasshopper Warbler 064 w/ Orion

‘Today’s guest is the Finnish dj, producer and labelowner Orion.

Juska Wendland aka Orion is based in Helsinki, owns an amazing label called Absence Of Facts, is besides Techno also a producer for Downtempo and Ambient and hosts his own radio show every Friday 7 – 10 PM on Ylex, the Finnish National Radio.

I came across his work months ago, when i discovered one of his collaborations with the swedish mastermind Cari Lekebusch.

Orion just told me that they had a really good studio session in February – four 134-136bpm tracks are coming out in the upcoming months. He really enjoys working with him in a studio he said – this was the third time and as they both know now how they are used to work the tracks, it’s easy to just fire up the machines and get going.

His label Absence of Facts is going strong – Orion said: “I believe small indie labels have a lot of potential in the future, especially outside of mainstream music. AOF has lots of new releases in the pipeline – and I see the project is more than just a record label. I can channel all sort of arts out with the releases – the cover art is a series of abandoned places I’ve visited around the world and the video clips are series of experiments with After Effects.”‘

All Soundcloud posts


Youtube


ORKIDEAN KEIKKALAUKKU

Useaan otteeseen Suomen parhaaksi DJksi äänestetty ja huikean uran konemusiikkiartistina tehnyt Orkidea raottaa keikkalaukkunsa sisältöä ja listaa ikimuistoisimmat keikkakokemuksensa.All Youtube posts
Featured blog post


Heron presents: The Grasshopper Warbler 064 w/ Orion

‘Today’s guest is the Finnish dj, producer and labelowner Orion.

Juska Wendland aka Orion is based in Helsinki, owns an amazing label called Absence Of Facts, is besides Techno also a producer for Downtempo and Ambient and hosts his own radio show every Friday 7 – 10 PM on Ylex, the Finnish National Radio.

I came across his work months ago, when i discovered one of his collaborations with the swedish mastermind Cari Lekebusch.

Orion just told me that they had a really good studio session in February – four 134-136bpm tracks are coming out in the upcoming months. He really enjoys working with him in a studio he said – this was the third time and as they both know now how they are used to work the tracks, it’s easy to just fire up the machines and get going.

His label Absence of Facts is going strong – Orion said: “I believe small indie labels have a lot of potential in the future, especially outside of mainstream music. AOF has lots of new releases in the pipeline – and I see the project is more than just a record label. I can channel all sort of arts out with the releases – the cover art is a series of abandoned places I’ve visited around the world and the video clips are series of experiments with After Effects.”‘


All featured posts