Entertainment

Ilmastonmuutoskommentti

By April 17, 2007 No Comments

Ilmastonmuutoskommentti

Suomen tilanne on suhteellisen hyvä. Olemme syrjässä pahimmilta myrskyiltä ja sateilta. Sateiden lisääntyminen ei ole ongelma, jos ne pysyvät jossakin kohtuudessa. Kuivuuskaan ei pahemmin haittaisi, kun meillä riittää kasteluvettä. Ilmaston lämpeneminen pikemminkin parantaa kuin heikentää Suomen maatalouden kilpailukykyä.

-Paavo Väyrynen

D:

Via: Tuunaa edustajasi

No Comments

  • Peppe says:

    Voijjjumalautav*ttu.

    Kylläpäs sitä kaikenlaista. Kyllä kansa tietää ja äänestää – edustajistohan on valitsijoidensa peili ja nyt kyllä hivenen pelottaa pohjoisen väestön puolesta.

    Jessus mikä sammakko. Eikä tuo kommenttikaan mikään erityisen älykäs ole. ;-) Oikeastaan tuo on jo niin hirvittävä aivopieru, että on pakko jo epäillä lausunnon todenperäisyyttä.

  • Alex says:

    Hyvä Lapin äänestäjät!
    Eli mummot ja vaarit. Näin sitä ilmastonmuutosasiaa ajetaan läpi. Tuskinpa noista mummoista ees 1 % tietää mistä asiasta on kysymys. Ja sit tuota urpoa halutaan vielä ministeriksi? Siis oikeasti kun kattoo noita joitakin naamoja mitä on valittu (mm. Paavo) niin ihan roisto-naamoja kaikki. Pilkettä silmässä vaan: “Jes, i made it!”

    Itse äänestin vihreiden ehdokasta, mutta v**tu oliko sillä väliä?

  • Gateway says:

    Tietyllä tapaahan Pate on ihan oikeassa kunhan vain juttuja katsoo tarpeeksi pienen ympyrän sisällä. Ns. Big Picture tässä on kyllä vähän hakusessa :)

Leave a Reply