Links

Podcast-vinkkejä

By March 2, 2006 No Comments

Haaviin on viime viikkojen aikana jäänyt muutamia näppäriä podcasteja, joten laitetaan hyvä musiikki kiertoon:

John Digweed lähettää puolen tunnin mittaisia podcast-lähetyksiä noin kerran kuussa. Hyvää elektronista musiikkia kautta linjan ja mielenkiintoisia vierasartisteja (mm. Guy Gerber)
http://transitions.libsyn.com/rss

Knobtweakers
esittelee elektronisen musiikin artisteja laidasta laitaan – uutta musiikkia monta kertaa viikossa. Podcast lähettää yksittäisiä, levitysvapaita biisejä, ei DJ-settejä.
http://feeds.feedburner.com/free-music-downloads

Softys on Slusnik Lunan Nikon chill-out -projekti. Uutta musiikkia kuukausittain.
http://feeds.feedburner.com/softys/podcast/

IndieFeed Electronica on Knobtweakersin tapainen yksittäisiä mp3:sia jakava podcast, jonka ehdoton miinus on jokaisen lähetetyn biisin eteen liimattu raastava jinkku. Musiikkikaan ei yllä kuin hetkittäin Knobtweakersin tasolle, mutta kannattaa silti tsekata.
http://feeds.feedburner.com/free-music-downloads

BreaksFM on samannimisen web-radioaseman podcast, joka lähettää asemansa ohjelmaa kerran viikossa tai harvemmin. Tyylinä breakbeat ja drum ‘n bass ja suurena miinuksena lähetysten huono laatu.
http://www.breaks.fm/podcast/podcast.php

Myös omassa podcastissani on jaossa uusi tunnin mittainen miksaus. Ruotsalaiselle RadioSeven-nettiradion Icam Sessions -ohjelmalle tehty nauhoite lähetetään vasta kuukauden kuluttua, joten kiireisimmät pääsevät käsiksi siihen jo nyt. Tyylinä melodinen house ja proge.
http://feeds.feedburner.com/Orionpodcast

Worldwide Mix Selections porskuttaa edelleen. Otamme mielellämme vastaan linkkejä erinomaisiin miksauksiin, joita kannattaisi jakaa muidenkin kuunneltavaksi. Linkkejä voi pudotella vaikkapa tuohon kommenttiosioon – ja jopa nimettömänä jos haluaa :)

Edelliset podcast-vinkit marraskuulta

Leave a Reply