Civilian life

Gradu painoon

By March 2, 2006 No Comments

Flyer – valtamediaa marginaalikulttuurissa menee painoon 13.03.2006. Pieniä viilauksia pitää vielä tehdä, mutta tiettyä rentouden tunnetta on jo ilmassa.

Scannasin gradua varten muutamia flyereitä hyvällä resoluutiolla ja uploadasin ne muun kokoelman jatkoksi Flickriin. Varsin työläiksi osoittautuivat vanhat Labyrinth-flyerit, jotka joutui scannaamaan osissa ja liittämään jälkikäteen Photoshopilla yhteen. Nyt on hyvä mahdollisuus käydä lataamassa itselleenkin hyvälaatuiset digikopiot legendaarisista lakanankokoisista flyereistä. Niitä ei tietääkseni aikaisemmin ole netissä juuri liikkunut.

Tsekkaa kaikki graduflyerit. Kahdella sivulla muunmuassa Screen-, Labyrinth-, Miau!-, Illusions- ja Time Tunnel-flyereitä sekä muutamia one-off-tapahtumien flaikkuja. Enjoy :)

Leave a Reply